Mój problem pojawił się kilka dni temu. Na Chomikuj.pl przestało działać odtwarzanie filmów a dokładniej mówiąc - podglądu filmu. Jeszcze kilka dni temu wszystko działało jak należy tzn po kliknięciu przycisku "play" otwierało się okienko i startował podgląd filmu. Obecnie otwiera się też okienko ale nie startuje żaden film i wyświetla się komunikat:"The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported"
Poniżej link do screen jak to wygląda:

Zglosiłem problem do obsługi Chomikuj.pl i odpisali mi że: "bardzo nam przykro, jednak przeglądarka Firefox działająca pod systemem
Windows XP nie posiada obsługi kodeka H.264 który wymagany jest w odtwarzaczu używanym w Chomikuj.pl."
To ja się pytam, jak to cztery dni temu obsługiwała a teraz już nie? Coś mi to nie gra

Dlatego zwracam się do kolegów biegłych w sprawach FF o podpowiedź, co jest przyczyną tego problemu? Dodam, że mój FF to 51.0.1 i WinXp SP3.
Tak wiem, że zaraz podniosą się krzyki, że Xp to przeżytek. Ale nie o to tutaj chodzi. Skoro do tej pory Xp i FF odtwarzał filmy na chomikuj.pl to czemu teraz nie może?