MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Firefox & Google Calendar

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

Firefox & Google Calendar

Postautor: Judykator » 02 stycznia 2019, 17:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0

Mam kłopoty z obsługą nowego kalendarza google.
Używam widoku tygodniowego. Są tam przyciski <> które przesuwają widok o jeden tydzień do przodku czy tytułu. Gdy klikam tydzień na przód to widok niby się przesuwa o tydzień (choć nie zawsze) ale nazwa miesiąca pozostaje. Czyli przykładowo jestem na 2 stycznia i 9 kliknięć dni się niby zgadzają, ale miesiąc to nadal styczeń 2019 a nie marzec 2019 roku. (ekran do 2 ramki? i aktualizuje się tylko dolna?). Poza tym po jakimś czasie przestają działać kliknięcia na zdarzenia (nie otwiera się okienko z danym zdarzeniem) albo przestaje działać przycisk "ustawienia". Pomaga dopiero restart przeglądarki.

Macie taka samo?
To kwestia nowej wersji kalendarza czy też może jakieś rozszerzenia ?

Edit.
To chyba kwestia rozszerzenia - bo po uruchomieniu bez włączonych rozszerzeń wygląda jakby działo.

Nowych rozszerzeń nie instalowałem więc zapewne chodzi o aktualizację któregoś z nich. Jest możliwość odczytania gdzieś które z moich rozszerzeń się ostatnio aktualizowało?
Judykator

Z nami od: 09 lipca 2007, 11:48

Odp: Firefox & Google Calendar

Postautor: Judykator » 02 stycznia 2019, 20:02

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0

Judykator

Z nami od: 09 lipca 2007, 11:48

Wróć do Przeglądarka Firefox