Folder zakładek osobistych
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Folder zakładek osobistych
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Gdzies zginał mi ten folder ( moze sam go usunałem) Jak go odzyskać, aby znowu mieśc skróty do stron na pasku zkaldek osobistych???
- grzechu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
W menadżerze zakładek tworzysz nowy folder i po zaznaczeniu go w menu "Widok" menadżera zakładek klikasz "Ustaw jako nowy folder paska zakładek".
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Nic nie daje. Zatem jak mam odinstalować Mozille, abym przy ponownej instalcji nie miał uwzglednionych poprzednich ustawień- szczególnie zalezy mi na tym, aby wrócił do mnie ten Folder Zakładekm osobistych.
- grzechu
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.5) Gecko/20031007 Firebird/0.7
Tu masz podane gdzie jest twój profil z danymi - http://mozillapl.org/index.php?name=New ... cle&sid=36
Jeśli to wywalisz to zostanie stworzony profil od nowa. Ale chyba lepiej usunac tylko plik bookmarks.html gdzie przechowywane są zakładki. Prawdopodobnie zostanie wygenerowany nowy z domyślnymi ustawieniami.
Jeśli to wywalisz to zostanie stworzony profil od nowa. Ale chyba lepiej usunac tylko plik bookmarks.html gdzie przechowywane są zakładki. Prawdopodobnie zostanie wygenerowany nowy z domyślnymi ustawieniami.
- Ludwik
- Moderator
- Z nami od: 10 marca 2003, 10:05
wyaksowałem wszystko ( wyszukałem wszystkie pliki i foldery w kompie jakie znalazł mi commander o nazwie mozilla ) odinstalowałem firebirda...
Jednak nic to nie dało. Przy nowej istalacji wracaja stare ustawienia , w tym brak folderu zkałdek osobistych.
I co mam zrobic??
Nie bede specjalb\nie z tego powdu formatował dysku:)
Gdzie siedzi te cholerstwo z ustawieniami???
pozdrawiam
Jednak nic to nie dało. Przy nowej istalacji wracaja stare ustawienia , w tym brak folderu zkałdek osobistych.
I co mam zrobic??
Nie bede specjalb\nie z tego powdu formatował dysku:)
Gdzie siedzi te cholerstwo z ustawieniami???
pozdrawiam
- grzechu
• Strona 1 z 1