www.chrome.pl
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
www.chrome.pl
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040207 Firefox/0.8
Dziwna rzecz, pod FF stronka wygląda źle (XML w ogóle ucieka poza ramkę, nie wszystko widać), Mozilla1.5- prawie dobrze ale nie wszystko widać, a pod Operą i pod IE jest OK. Błąd na stronie czy błąd FF?
- JohnyK
Re: www.chrome.pl
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
JohnyK pisze:Dziwna rzecz, pod FF stronka wygląda źle
Hmm... Moze jakis screen, bo slowo "zle" nie wiele wyjasnia, szczeolnie ze na wszystkich Gecko, ktore mam strona dziala dobrze.
JohnyK pisze:XML w ogóle ucieka poza ramkę, nie wszystko widać
Heh, tutaj jeszcze mocniej prosze o screen, bo generalnie sa dwie mozliwosci albo co Ci sie pomylilo, bo to jest niemozliwe (tam nie ma ramek, po za tym xml, wyswietlanie jest formie drzewa wiec tez nie wiele jest tutaj potencjalnych rzeczy, ktore mogly by sie zle wyswietlac) albo poprostu sie nie rozumiemy. Ja oczywsicie uwazam, ze to ta druga, wiec prosze o screen.
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040210 Firefox/0.8
Mnie tez sie wydaje ze wszystko jest w najlepszym porzadku ... moze trafiles na jakis moment kiedy Smoku wprowadzal zmiany i bylo chwilowo wysypane ... sprawdz raz jeszcze bo IMO zadnych uchybien na stronie chrome nie widac...
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 1 z 1