Wyszukiwarki
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Wyszukiwarki
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Mam pytanie, jak dodać nowe wyszukiwarki w firefoxie ? tam po prawej na górze gdzie jest wyszukiwarka Goggle.
Można tam dodawać jakie się chce czy trzeba z jakiejś strony ściągać ?
- Netch
- Z nami od: 03 lipca 2004, 20:02
Re: Wyszukiwarki
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040626 Firefox/0.9.1
Netch pisze:Mam pytanie, jak dodać nowe wyszukiwarki w firefoxie ? tam po prawej na górze gdzie jest wyszukiwarka Goggle.
Kliknij w ikonę Google. Masz tam "Add engines". Reszty się domyślisz.
- zwierz
- Moderator
- Z nami od: 31 sierpnia 2003, 10:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
No to ja to wiem, ale na tej stronie z wyszukiwarkami nie ma np.WP itp.
Chodzi mi o to czy można dodawać własne adresy wyszukiwarek, których nie ma na tamtej stronie.
Chodzi mi o to czy można dodawać własne adresy wyszukiwarek, których nie ma na tamtej stronie.
- Netch
- Z nami od: 03 lipca 2004, 20:02
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Pewnie, że można po kliknięciu na 'Dodaj wyszukiwarkę'/'Add engines'
przejdziesz do strony http://mycroft.mozdev.org/download.html
tam w przy Site Name wpisz adres wyszukiwarki (np. wp.pl)
kliknij Find Search Plugins, wyświetli Ci się lista przeglądarek
kliknij na napis przy ikonce przegladarki i tyle.
przejdziesz do strony http://mycroft.mozdev.org/download.html
tam w przy Site Name wpisz adres wyszukiwarki (np. wp.pl)
kliknij Find Search Plugins, wyświetli Ci się lista przeglądarek
kliknij na napis przy ikonce przegladarki i tyle.
- Kreegorn
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
a jak z tego pola usunac przegladarke, zamienic jej kolejnosc na liscie ???,
chodzi mi o to ze jak instalowalem ff0.9.3 to domyslnie jest tam google.com natomiast ja chcialbym miec google.pl aby wyszukiwal od razu po polsku itd. i nigdzie nie znalazlem opcji jak taka przegladarke usunac, domyslam sie jedynie ze trzeba bedzie pomieszac w plikach bo chyba innego sposobu nie ma
chodzi mi o to ze jak instalowalem ff0.9.3 to domyslnie jest tam google.com natomiast ja chcialbym miec google.pl aby wyszukiwal od razu po polsku itd. i nigdzie nie znalazlem opcji jak taka przegladarke usunac, domyslam sie jedynie ze trzeba bedzie pomieszac w plikach bo chyba innego sposobu nie ma
- Gość
• Strona 1 z 1