Witam,
Problem jest taki: Za kazdym razem kiedy wybiore opcję aktualizuj rozszerzenia oraz schematy wygladu, wyskakuje info typu: FireFox napotkał problemy podczas próby aktualizacji....
Czemu tak sie dzieje?
Aktualizacja
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Aktualizacja
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
- Klos
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Jeśli się nie mylę, w polskojęzycznych rozszerzeniach opcja aktualizacji jest wyłączona, bo nie ma jeszcze polskiego centrum rozszerzeń, a gdybyś się połączył z tym oryginalnym, zainstalowałbyś angielskie updaty.
Co nie zmienia faktu, że ja mam wszystko anglojęzyczne i dostaję taki sam komunikat - chyba oryginalny system updatów też jeszcze nie działa
Co nie zmienia faktu, że ja mam wszystko anglojęzyczne i dostaję taki sam komunikat - chyba oryginalny system updatów też jeszcze nie działa
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
u mnie dziala (wczoraj update tabbrowser ext, show old ext i costam jeszcze) - wydaje mi sie ze ten blad wyskakuje gdy po prostu nie ma zadnych updejtow
- duke_leto
- Z nami od: 09 czerwca 2004, 08:31
• Strona 1 z 1