Strona Rzeczpospolitej
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Strona Rzeczpospolitej
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040809 Firefox/0.9.3
Czy ktoś z was może wejść Firefoksem (0.9.x) na stronę Rzeczpospolitej. Chodzi o podstronę Dzisiejsze wydanie. Mi Firefox sypię się, że hej...
Swoją drogą kto pozwolił na wypuszczenie takiego badziewia, FF 0.9 to chyba najgorsza Mozilla od ... NN 6.0.
Swoją drogą kto pozwolił na wypuszczenie takiego badziewia, FF 0.9 to chyba najgorsza Mozilla od ... NN 6.0.
- LarryN
- Z nami od: 07 lutego 2002, 17:13
Re: Strona Rzeczpospolitej
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
U mnie też jest OK.
Lepiej zrób sobie porządek w komputerze zamiast bzdurki pisać.
LarryN pisze:Swoją drogą kto pozwolił na wypuszczenie takiego badziewia, FF 0.9 to chyba najgorsza Mozilla od ... NN 6.0.
- Gość
Re: Strona Rzeczpospolitej
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040809 Firefox/0.9.3
Anonymous pisze:U mnie też jest OK.LarryN pisze:Swoją drogą kto pozwolił na wypuszczenie takiego badziewia, FF 0.9 to chyba najgorsza Mozilla od ... NN 6.0.
Ale opinia o FF 0.9.x nie jest tylko moją opinią.
Podejrzewałem FlashBlocka, ale go wywaliłem i dalej masakra.
- LarryN
duke_leto pisze:u mnie ok
moze daj screena :@
Nie mogę, bo mi się przeglądarka wywala
Ale zaraz spróbóje z terminala ją póścić może jakieś błedy wywali.
Albo to wina jakiegoś dodatku (w tej chwili mam pl_PL, Dictionary Search, Tabbrowser Preerence, a miałe FlashBlocka, i jakiś Download Statusbar), albo skórki Noia (naprawdę ładna-- polecam), albo XServera dla Savaga (były już z nim problemy).
No i może coś nie tak z pakietami z Debiana...
A... nie dotyczy to tylko strony Rzeczpospolitej, inne też, ale jakiejś reguły nie znalazłem.
- LarryN
Startując FF dostaję:
A na stronie np. Rzeczpospolitej następuje "Naruszenie Ochrony Pamięci".
- Kod: Zaznacz cały
niewod@kicia:~$ firefox
selected locale: en-US
*** loading the extensions datasource
*** getItemProperty failing for lack of an item. This means _getResourceForItem failed to locate a resource for aItemID (ate.edu/flashblock/flashblock.xpi)
*** nsExtensionManager::_finishOperations - failure, catching exception so finalize window can close
A na stronie np. Rzeczpospolitej następuje "Naruszenie Ochrony Pamięci".
- LarryN
• Strona 1 z 1