Chciałem zainstalować sobie wtyczke do FlashGeta myslac że Flash zacznie dobrze pobierać pliki, jednak nie działał dobrze (ale to jeszcze nic)
No to odrazu ruszyłem i skasowałem ręcznie z katalogu plugins to co sie zainstalowało, alejednak nadal jak włacza sie do pobierania to chce tylko FlashGetem, skasowałem Flasha ale nadal nic
czy wiecie może jak to opanować??
Może ktos by mi podesłał ten malutki plik z http://www.amazesoft.com/npfg11.exe bo ja musze ściagnąć Deamon Tools, ale nie mam jak
Plik jesli ktos moze niech prześle na adres e-meil: marog6@vp.pl
Problem z wtyczko FlashGeta
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problem z wtyczko FlashGeta
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
- marog6
- Z nami od: 04 lipca 2004, 18:46
Re: Problem z wtyczko FlashGeta
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
No to odrazu ruszyłem i skasowałem ręcznie z katalogu plugins to co sie zainstalowało, alejednak nadal jak włacza sie do pobierania to chce tylko FlashGetem, skasowałem Flasha ale nadal nic
Eee, ja nigdy nie takich problemow z ta wtyczka, ale jako, ze okazala sie malo uzyteczna to przestalem ja instalowac. Wystarczalo mi wlaczenie monitorowania schowka.
Downloadwith
Mozex
Flashgot
Ostatni program pracuje tylko z Flashgetem, pozostale do pracy z roznymi zewnetrznymi programami.
Ps. Ja tez uzywam Deamontools swietny program do emulacji CD i przedewszystkim darmowy
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
• Strona 1 z 1