MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

firefox.pl

Tematy specyficzne dla przeglądarki Mozilla Firefox

Moderator: Pomocy?!

firefox.pl

Postautor: mariuszs » 01 września 2004, 15:52

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3

Witam!

Mogę się spytać czemu na www.firefox.pl leży firefox 0.9.2/0.9.1 z POWAŻNYM błędem zabezpieczeń, gdy na beta.firefox.pl dawno jest używalny i działający langpack do 0.9.3???????? Jak myślicie, ilu ZU będzie wiedzieć, że ten firefox z firefox.pl jest dziurawy niczym internet explorer i trzeba iść na beta.firefox.pl żeby ściągnąć bezpieczną wersję????

I nie tłumaczcie się brakiem czasu - w końcu podjęliście się tworzenia OFICJALNYCH lokalizacji firefoxa......
A poza tym wrzucenie tego na firefox.pl to 5 minut pracy.....

Pozdrawiam!
mariuszs

Re: firefox.pl

Postautor: wariat » 01 września 2004, 17:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

mariuszs pisze:ilu ZU będzie wiedzieć, że ten firefox z firefox.pl jest dziurawy niczym internet explorer

No nie przeginaj :]

mariuszs pisze:A poza tym wrzucenie tego na firefox.pl to 5 minut pracy.....

To ja mam taka propozycje ... pobierz instalke 0.9.3, langpack, polacz jedno z drugim, przetestuj (potrwa 5 minut ;-) ijak bedzie gotowy to daj znac, napewno ktos powiesi to na miejscu. Czasami jest tak, ze ktos nie ma czasu czegos zrobnic, a skoro nie bierze za to pieniedzy to NIKT nie ma prawa tego od niego wymagac ...

Ot cala sprawa.
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Postautor: Pitreck » 01 września 2004, 17:34

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040802 Firefox/0.9.1+ (Pitreck)

Nie wrzucamy, bo nadal nie mamy dzialajacego instalatora dla Linuksa. Jesli jestes w stanie takowy przygotowac, bedziemy wdzieczni. Pomoc przy tlumaczeniu zblizajacej sie wielkimi krokami wersji 1.0 Preview tez sie przyda, wiec jesli masz wystarczajaco wolnego czasu oraz sily, aby sprawdzac co jest na beta.firefox.pl, a czego nie ma i wypisywac tu na forum swoje zale, to moze tych sil starczylo by takze na pomoc nam, co? :)
"Zaczyna się nowy wyścig, ale starzy gracze jeszcze nie umieją zrozumieć, że toczyć się on będzie na zupełnie innym poziomie. Idzie tsunami, a niektórzy dalej zapatrzeni w ziemie stawiają na plaży zamki z piasku i kłócą się, czyj większy..." - Gandalf
Pitreck
Moderator

Z nami od: 28 listopada 2002, 20:17

Postautor: Zamaskowany Munczaczo » 01 września 2004, 18:27

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2

A dlaczego strona nie dziala? Chwilowy zwis?
Zamaskowany Munczaczo

Postautor: Zamaskowany Munczaczo » 01 września 2004, 18:29

Tak w ogle (bo dopiero teraz skojarzylem) co to za bug? Bo ja urzywam tej wersji niby z bugiem. Chodzi o tego co wystrczyla jakies tam klucze czy cos zmienic (nie pamietam dobrze), co wystepowalo rowniez w thunderbirdzie i mozilli?
Czy to jakis nowy blad?
Zamaskowany Munczaczo

Postautor: mariuszs » 01 września 2004, 20:15

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040804

Witam!

Pitreck pisze:Nie wrzucamy, bo nadal nie mamy dzialajacego instalatora dla Linuksa. Jesli jestes w stanie takowy przygotowac, bedziemy wdzieczni.

Zaraz poczytam więcej na ten temat na Forum i popróbuję, może uda mi się pomóc?? A poza tym nie można na razie wrzucić tylko wersji Windowsowej?? I tak (niestety...) 99% ZU używa windowsa.....

Pitreck pisze: Pomoc przy tlumaczeniu zblizajacej sie wielkimi krokami wersji 1.0 Preview tez sie przyda,

Niestety nie jestem na tyle dobry z Angielskiego żeby tłumaczyć programy.....
Pitreck pisze: wiec jesli masz wystarczajaco wolnego czasu oraz sily, aby sprawdzac co jest na beta.firefox.pl, a czego nie ma i wypisywac tu na forum swoje zale, to moze tych sil starczylo by takze na pomoc nam, co? :)

Wiadomo, że narzekać jest łatwiej niż samemu zakasać rękawy i brać się do pracy..... :-)

Pozdrawiam!
mariuszs

Postautor: Gość » 02 września 2004, 15:16

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.6) Gecko/20040115

Witam!

Co się dzieje z beta.firefox.pl?????????? Kilka dni "leżał" firefox.pl, teraz beta.firefox.pl, więc w tej chwili nikt nie zdoła ściągnąć nawet tych nieoficjalnych langpacków do ff 0.9.3........ :-((((((((((((

Pozdrawiam!
Gość

Postautor: Gandalf » 02 września 2004, 17:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7) Gecko/20040625 Firefox/0.9

przykro mi. kwestia serwera, ktory dziala coraz gorzej.
Postaram sie zmienic serwer na dniach :)
IE jest to aplikacja, która pozwala przeglądać internet z Twojego komputera i na odwrót
Gandalf

Z nami od: 29 czerwca 2002, 04:37

Wróć do Przeglądarka Firefox