Witam.
O ile mnie pamięć nie myli, do którejś z wcześniejszych wersji Firefoxa był dodatek umożliwiający weryfikowanie pod kątem aktualności linków w zakładkach. Jest cos takiego do wwersji 1.0PR? Ja nie mogę nigdzie znaleźć.
I druga sprawa - czy istnieje coś podobnego do MozBackup, ale działającego w Firefox? Ten z mozilli nie chce robić kopii zapasowych w Firefoxie.
Z góry dziękuje za pomoc. Pzdrw
Backup i zakładki
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Backup i zakładki
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
- Novy
Re: Backup i zakładki
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.3) Gecko/20040910
Bookmark Links Checker a gdzies tu powinne byc screenshity obawiam sie jednak, ze to moze nie dzialac z FF 1.0
Fajny jest program AM-DeadLink jednak ze swojej strony polecam reczne przegladanie zakladek, bo szkoda byloby cos stracic gdy np. serwer jest w remoncie lub ma sie adres strony, ktora nie wiedziec czemu mozna obejrzec tylko przez proxy. Potem i tak trzeba jeszcze raz recznie zweryfkowac strony oznaczone jako nieaktualne a to jest troche meczace.
Fajny jest program AM-DeadLink jednak ze swojej strony polecam reczne przegladanie zakladek, bo szkoda byloby cos stracic gdy np. serwer jest w remoncie lub ma sie adres strony, ktora nie wiedziec czemu mozna obejrzec tylko przez proxy. Potem i tak trzeba jeszcze raz recznie zweryfkowac strony oznaczone jako nieaktualne a to jest troche meczace.
- piotrek84
- Z nami od: 11 września 2003, 18:48
• Strona 1 z 1