uruchamianie jednej kopii FF
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
uruchamianie jednej kopii FF
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1
czy jest mozliwosc ustawienia w opcjach tak zeby sie tylko 1 kopia FF uruchamiala ?? a pozostale w tab-ach.
- gosc
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1
zainstalowalem oba, ale niepotrafie skonfigurowac albo te wtyczki niedzialaja tak jak powinny
Single Window 1.4
zaznaczam:
Enable Single Window Mode
Open external links in new tabs
Open links with invalid targets in new tabs
Load home page in new tabs.
ale niechce cos to dzialac
tabbrowser 0.6.13 - strasznie duzo opcji i tu zabardzo niewiem co ustawic
tak zeby tylko 1 FF sie uruchamial a nastepne otwarcie powodowalo otwarcie nowej zakladki
jeszcze jeden problem - zainstalowalem modul do gestow i dziala ale niema go na liscie rozszerzen co z tym fantem zrobic ??
prosze o wyrozumialosc dla poczatkujacego FF
Pozdrawiam
Single Window 1.4
zaznaczam:
Enable Single Window Mode
Open external links in new tabs
Open links with invalid targets in new tabs
Load home page in new tabs.
ale niechce cos to dzialac
tabbrowser 0.6.13 - strasznie duzo opcji i tu zabardzo niewiem co ustawic
tak zeby tylko 1 FF sie uruchamial a nastepne otwarcie powodowalo otwarcie nowej zakladki
jeszcze jeden problem - zainstalowalem modul do gestow i dziala ale niema go na liscie rozszerzen co z tym fantem zrobic ??
prosze o wyrozumialosc dla poczatkujacego FF
Pozdrawiam
- gosc
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Musisz się zdecydować na jedno rozszerzenie, bo nic z tego nie będzie. Jak piszesz nazwę rozszerzenia to podawaj ją całą. Dla Ciebie narazie powinno wystarczyć Single Window. Pozostałe tabbrowsery odinstaluj. Jeżeli prawidłowo zainstalowałes rozszerzenie, to powinno być na liście rozszerzeń

- teo
- Moderator
- Z nami od: 16 czerwca 2004, 09:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Testowałem niedawno Single Widnow i pamiętam, że, ku mojemu rozczarowaniu, nie działał na linki z zewnętrznych aplikacji. Kilkanie na linki powiedzmy w Tb powodowało otwieranie się kolejnych okien FF. TBE potrafi sobie z tym poradzić.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1
Olhado/256 pisze:Testowałem niedawno Single Widnow i pamiętam, że, ku mojemu rozczarowaniu, nie działał na linki z zewnętrznych aplikacji. Kilkanie na linki powiedzmy w Tb powodowało otwieranie się kolejnych okien FF. TBE potrafi sobie z tym poradzić.
Mam to samo. Ale z FF 0.9.3 Single Window działał ok.
- noktoto
- Z nami od: 07 września 2004, 20:02
• Strona 1 z 1