Pojawił się tu kiedyś taki problem:
Witam! Mam zainstalowany na moim komputerze program MT w wersji 1.0.7. Dotychczas działał on bez problemów, jednak od jakiś dwóch tygodni odbiera mi prawie za każdym razem od początku wszystkie istniejące wiadomości z serwera. Najpierw po uruchomieniu programu w czasie łączenia się z serwerem dostaję informację: "Polecenie RETR nie powiodło się. Błąd pobierania wiadomości. Odpowiedź serwera poczyt pop3.wp.pl: -ERR" i potem po kolejnym wybraniu Pobierz - program zaczyna ściągać mi wszystkie wiadomości z serwera od najstarszej do najnowszej. Niestety po zastosowaniu opcji Porządkuj foldery problem powtarza się nadal. Chciałam zaznaczyć, że na tym samym komputerze jest jeszcze jeden użytkownik i na tym drugim profilu Windows XP program MT działa poprawnie. Proszę o pomoc!
Nie został on do końca wyjaśniony, sugeruje się, że to problem serwera.
Mam ten sam problem z tym że pojawia się komunikat, że serwer pocztowy z którego pobieramy pocztę nie istnieje. Ale pobieram nową pocztę, nie mogę tylko usunąć starej, bo ściąga ją automatycznie, jak tylko usunę jakąś wiadomość, tak jak w przypadku kolegi u góry.
W pracy korzystamy z jednego serwera i każdy ściąga pocztę na swój komputer z tego serwera. Koledzy nie mają problemu, tylko ja, więc problem raczej nie leży w serwerze, tylko w moim thunderirdzie.
POMOCY!
problem z odbieraniem poczty
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem z odbieraniem poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.16) Gecko/20101130 Firefox/3.5.16 ( .NET CLR 3.5.30729)
- Elwena
Odp: problem z odbieraniem poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/534.24 (KHTML, like Gecko) Chrome/11.0.696.68 Safari/534.24
mam ten sam problem. Przy próbie pobrania poczty pojawia mi się komunikat 'Polecenie RETR nie powiodło się. Błąd pobierania wiadomości. Odpowiedź serwera poczty poczta.o2.pl: -ERR'. Co zrobić?
- werta
Odp: problem z odbieraniem poczty
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:2.2a1pre) Gecko/20110407 Firefox/4.2a1pre
Zgłosić problem adminowi dostawcy usługi poczty elektronicznej.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird