Trochę ciężko było mi zawrzeć w temacie zrozumiale o co chodzi.
Dostałam maila, do którego zostałam dodana jako odbiorca ukrytej kopii. W praktyce jednak, byłam pewna, że jestem jedynym odbiorcą maila.
Czyli tak: u mnie na thunderbirdzie widzę jedynie siebie jako odbiorcę. Koleżanka na Outlooku widzi, że odbiorcą był kto inny, logiczne, że my jesteśmy ukrytymi kopiami.
Da się coś z tym zrobić? Akurat bardzo ważne jest, żebyśmy widziały "oficjalnego" odbiorcę maila, a internety na ten temat milczą.
Ukryta kopia nie widzi "normalnych" odbiorców
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ukryta kopia nie widzi "normalnych" odbiorców
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.130 Safari/537.36
- heksejakten
- Z nami od: 24 czerwca 2015, 12:48
Odp: Ukryta kopia nie widzi "normalnych" odbiorców
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
Kliknij Widok -> Pokazuj nagłówki -> Wszystkie. Sprawdź, czy e-mail zawiera linię "Do".
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.130 Safari/537.36
Dziękuję za odpowiedź 
Przy tej opcji pokazuje mi milion informacji, ale jedynym "do" jest mój adres, który był ukrytą kopią, a głównego odbiorcy wciąż nie widzę.
Jak na razie jedyna opcja którą znalazłam to ustawienie widoku odbiorcy w widoku skrzynki, ale jeśli odbiorców jest więcej to już się to robi nieczytelne i bałagan.
Przy tej opcji pokazuje mi milion informacji, ale jedynym "do" jest mój adres, który był ukrytą kopią, a głównego odbiorcy wciąż nie widzę.
Jak na razie jedyna opcja którą znalazłam to ustawienie widoku odbiorcy w widoku skrzynki, ale jeśli odbiorców jest więcej to już się to robi nieczytelne i bałagan.
- heksejakten
- Z nami od: 24 czerwca 2015, 12:48
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
U mnie w Tb działa to tak, jak tego oczekujesz. Korzystasz z jakichś dodatków? Czy problem występuje w Trybie awaryjnym? A jak podejrzysz Widok -> Źródło wiadomości (CTRL+U) - to co w linijce zaczynającej się od "To: " (ocenzuruj adres, nazwisko). Z jakiej wersji Tb korzystasz?
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird