Witam mam taki problem
mam skrzynkę na g-mail
nie działa wyszukiwanie po "odpowiedz do"
jest to dla mnie dość istotne bo prowadzę sprzedaż na allegro i nie wyszukuje mi np pytań i komentarzy
Wyszukiwanie po "odpowiedz Do" - Nie działa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Wyszukiwanie po "odpowiedz Do" - Nie działa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0
- szlaczek
Odp: Thunderbird + poczta wp = ECHO!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
witam
Mam następujący problem: używam TB jako menadżera dop zarządzania sprzedażą na allegro.
opcja szukaj nie działa odnośnie pozycji : odp. do", tj. kiedy chcę wyszukać wszystkie wiadomości, jakie przyszły do mnie od klienta bezpośrednio z jego skrzynki lub za pośrednictwem allegro, nie wyszukuje tych wiadomości w który nadawcą jest allegro a mail kupującego jest wpisany w opcji "odpowiedz do" - winnym przypadku wyszukuje wszystkie po nadawcy lub w treści maila. Jak temu zaradzić? instalowałem wtyczkę search-for extention i xsearchbart, jednak nic one nie zmieniają.
sprawdzałem to na innym komputerze i jest to samo
najciekawsze że windows live mail ma to samo a na komputerze jeszcze innym działa
Proszę o pomoc
Mam następujący problem: używam TB jako menadżera dop zarządzania sprzedażą na allegro.
opcja szukaj nie działa odnośnie pozycji : odp. do", tj. kiedy chcę wyszukać wszystkie wiadomości, jakie przyszły do mnie od klienta bezpośrednio z jego skrzynki lub za pośrednictwem allegro, nie wyszukuje tych wiadomości w który nadawcą jest allegro a mail kupującego jest wpisany w opcji "odpowiedz do" - winnym przypadku wyszukuje wszystkie po nadawcy lub w treści maila. Jak temu zaradzić? instalowałem wtyczkę search-for extention i xsearchbart, jednak nic one nie zmieniają.
sprawdzałem to na innym komputerze i jest to samo
najciekawsze że windows live mail ma to samo a na komputerze jeszcze innym działa
Proszę o pomoc
- szkaczek
Odp: Thunderbird + poczta wp = ECHO!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
@szkaczek:
Skorzystaj z wyszukiwania wiadomości dostępnego przez Edycja -> Znajdź -> Wyszukaj wiadomości... (CTRL+SHIFT+F), tylko na liście warunków kliknij Dostosuj... i dodaj nagłówek:
Teraz możesz wybrać z listy warunków Reply-To i wyszukiwać po zawartości nagłówka "Odpowiedz do".
Skorzystaj z wyszukiwania wiadomości dostępnego przez Edycja -> Znajdź -> Wyszukaj wiadomości... (CTRL+SHIFT+F), tylko na liście warunków kliknij Dostosuj... i dodaj nagłówek:
- Kod: Zaznacz cały
Reply-To
Teraz możesz wybrać z listy warunków Reply-To i wyszukiwać po zawartości nagłówka "Odpowiedz do".
- Mirek
- Moderator
- Z nami od: 09 sierpnia 2007, 20:37
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird