MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Kłopot z usuniętymi wiadomościami. Czy da się je odzyskać?

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

Kłopot z usuniętymi wiadomościami. Czy da się je odzyskać?

Postautor: GloomyJack » 02 lipca 2016, 13:56

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/51.0.2704.103 Safari/537.36

Witam,
mój problem polega na tym, że w kwietniu tego roku wykonałem kopię zapasową poprzez program MozBackup, ponieważ formatowałem komputer i nie chciałem stracić tych wiadomości. Od kwietnia nie tworzyłem żadnych nowych kopii zapasowych i do dnia 30.07.2016 posiadałem wszystkie wiadomości. Niestety po instalacji pakietu Bitdefender Total Security, wszystkie załączniki ze starych wiadomości zostały usunięte (mimo, że nie zawierały wirusów) i nie byłem w stanie ich otworzyć, postanowiłem więc skorzystać z przywracania kopii zapasowej programem MozBackup, myśląc że wiadomości, które odbierałem między kwietniem a lipcem pozostaną nadal w programie. Tak się jednak nie stało i zostały one usunięte :-(. Były to dla mnie bardzo ważne załączniki i wiadomości, związane z moją pracą dyplomową i jest to dla mnie ogromny kłopot.

W związku z tym chciałbym zapytać, czy istnieje jakakolwiek możliwość aby przywrócić wiadomości z okresu kwiecień-lipiec, których kopii zapasowych nie wykonałem przed przywróceniem TYLKO e-mail'i programem mozBackup? Byłem przekonany, że program ten przywróci wiadomości tylko do kwietnia i że nie usunie tych późniejszych, stało się jednak inaczej i teraz mam wielki kłopot :-(
GloomyJack

Z nami od: 02 lipca 2016, 13:49

Wróć do Klient poczty Thunderbird