MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Totalny nieład w organizacji poczty

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

Totalny nieład w organizacji poczty

Postautor: badziagowski » 10 października 2018, 19:14

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/69.0.3497.100 Safari/537.36

Cześć

Od razu przepraszam jeśli tworzę temat, który był już poruszany na forum lecz nie potrafię go odnaleźć a bardzo pilnie potrzebuję pomocy.
Mój problem polega na tym, że w pracy mam Thunderbirda do obsługi poczty od wczoraj. Nie wiem jak mam zrobić żeby program zbijał mi całą korespondencję z jednego tematu w taki cały długi wątek i żebym mógł to sobie szybko prześledzić i odpowiedzieć. Do tej pory patrzę na odebrane co jest napisane potem sprawdzam w wysłanych czy odpisałem a jak tak to co i tak w kółko. Jak nadejdzie więcej wiadomości od klientów to pogubię się i mogę tylko czekać na zrypkę od szefa. Proszę o pomoc w tej kwestii doświadczone osoby, piwa nie można postawić on-line ale wesprzyjcie biednego studenta na dorobku.
badziagowski

Z nami od: 24 maja 2018, 11:29

Odp: Totalny nieład w organizacji poczty

Postautor: dexter » 10 października 2018, 21:04

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Android 7.0; Mobile; rv:62.0) Gecko/62.0 Firefox/62.0

Możesz trzymać pocztę dotyczącą każdego klienta w osobnym folderze. Filtrować to automatycznie (przynajmniej przychodzące). Wysłane po prostu przenosisz tam, gdzie są przysłane i sortujesz po wątkach. Możesz tworzyć wirtualne foldery po mejlu, domenie lub temacie.
dexter
Moderator

Z nami od: 02 października 2004, 21:30

Wróć do Klient poczty Thunderbird