Cześć
próbowałem znaleźć odpowiedz na forum ale nie udało mi się może źle podszedłem do tematu i przekierujecie mnie w odpowiednie miejsce.
Pracujemy na protokole IMAP i potrzebuje wskazówek gdzie znajdę informacje (gdzie mam zmienić) w plikach źródłowych aby każda instalacja programu pocztowego firmie miała zaimplementowane te same wartości flag aby komputery pracujące w innej lokalizacji pokazywały te same oznaczenia i w drugiej.
Widziałem coś takiego że jak flagowałem wiadomości w komputerze A w lokalizacji A po chwili pojawiały się w lokalizacji A na komputerze B oraz w lokalizacji X na komputerze Z było to samo. Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Seba
oznaczanie wiadomości flagą
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
oznaczanie wiadomości flagą
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_3) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15
- iSebik
- Z nami od: 08 października 2020, 09:15
Odp: oznaczanie wiadomości flagą
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_3) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15
Dobra zrobiłem to na około ale nie udało.
Kolejny problem na jaki natrafiłem to synchronizacja nagłówków na IMAP trwa to dość długo i szukam rozwiązania
Kolejny problem na jaki natrafiłem to synchronizacja nagłówków na IMAP trwa to dość długo i szukam rozwiązania
- iSebik
- Z nami od: 08 października 2020, 09:15
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird