Cześć. Miałem wersję 104. Teraz zainstalowałem 115. Po przeniesieniu profilu, okazało się, że wszystkie konfiguracje skrzynek są ok, listy folderów, podfolderów też są widoczne, ale emaile już nie. Mogę tworzyć nowe wiadomości i je wysyłać, lecz nie mogą już tych wysłanych zobaczyć. Co ciekawe, na folderach i skrzynkach po lewej stronie nie działa prawy przycisk myszy. Najgorsze jest to, że na komputerze, z którego przenosiłem, też zanstalowałem supernovą i stało się dokładnie to samo. Co moze być problemem - liczę na Was.
M.
problem po przeniesieniu profilu do Supernovej
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
problem po przeniesieniu profilu do Supernovej
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:109.0) Gecko/20100101 Firefox/115.0
- coin
- Z nami od: 25 lipca 2023, 13:42
Odp: problem po przeniesieniu profilu do Supernovej
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Android 13; Mobile; rv:109.0) Gecko/117.0 Firefox/117.0
Może problemem było przeskoczenie z bety 104 na stabilne 115, instalatory 105 do 114 są na FTP; więc na wyłączonym internecie można było próbować aktualizować co wydanie w górę.
Teoretycznie może mejle wyeksportuje: https://addons.thunderbird.net/pl/thund ... /versions/
(Uruchomił się w 115 mimo info o braku wsparcia).
Wtedy zostaje zrobić jeszcze kopię pozostałych e-maili (jakich już dawno nie ma na serwerze za sprawą POP3 lub ręcznego archiwizowania na dysk komputera przy używaniu IMAP), listy kontaktów, filtrów, danych logowania i mniej cennych ustawień. A wtedy zacząć na świeżym profilu 115.
Teoretycznie może mejle wyeksportuje: https://addons.thunderbird.net/pl/thund ... /versions/
(Uruchomił się w 115 mimo info o braku wsparcia).
Wtedy zostaje zrobić jeszcze kopię pozostałych e-maili (jakich już dawno nie ma na serwerze za sprawą POP3 lub ręcznego archiwizowania na dysk komputera przy używaniu IMAP), listy kontaktów, filtrów, danych logowania i mniej cennych ustawień. A wtedy zacząć na świeżym profilu 115.
Moz://a w innych językach pisze:
___________ ¡Moz://a zorro de fuego! ___________ Moz://a raposa de fogo!
- krystian3w
- Z nami od: 01 grudnia 2017, 15:27
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird