MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Migajaca ikonka

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

Migajaca ikonka

Postautor: azizi » 06 marca 2004, 13:18

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.23 [pl]

Mam takie pytanie, uzywam nKuriera od jakiegos czasu i dopiero teraz zaczolem sie bardziej interesowac nim, co mozna jeszcze zmienic w nim,
doszukalem sie na forum thundertray i jest on lux tylko teraz interesuje mnie taka sprawa,
np. dostaje maila, thundertray chodzi wraz z nKurierem, czy Thunderbirdem, wysowa sie powiadomienie ze dostalem maila no ale mnie nie ma przy kompie i nie wime o tym, powiadomienie sie chowa, i tu moje pytanie, czy jest cos co bedzie pokazywalo ze mam nowa nieodebrana poczte, np. migajaca ikonka w trayu, moze thundertray to realizuje bo dopiero zaczolem go uzywac ? tak jak w komunikatorach, wysowa sie zakladka i chowa a ikonka miga ze masz nieprzeczytana wiadomosc

z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi
pozdrawiam
ash22
azizi

...

Postautor: azizi » 06 marca 2004, 13:28

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.23 [pl]

hehe jzu wiem ze sie pojawia ikonka jak maila sciagnie, wogole o niej zapomnialem :), ok to sam orzwiazalem swoj problem,
chyab jestekm taki zamotany bo oddalem moja 19'' do naprawy a sam siedze na 14'' zmieniajacym kolory 60hz g*****
pozdrawiam
azizi

Wróć do Klient poczty Thunderbird