sorry to nie w tym dziale
Usuwanie kont pocztowych
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Usuwanie kont pocztowych
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Mam kilka kont pocztowych jak można usunąć stare?
- Raczek
- Z nami od: 18 czerwca 2004, 15:24
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.9
Chodziło o Thunderbird'a?
TOOLS -> ACCOUNT SETTINGS, następnie zaznaczasz konto, które chcesz usunąć i wciskasz na dole REMOVE ACCOUNT.
O to chodziło? Jeśli nie...
Jeśli chcesz usunąć konto pocztowe z serwera...
(np. darmowe na onet, czy wp), musisz sprawdzić w pomocy danego konta, jak usunąć konto z serwera. Na każdym serwerze (przynajmniej na polskich) jest inna procedura kasowania kont. Na przykład na o2.pl wystarczy wysłać maila z loginem i hasłem na pomoc@o2.pl i sami zlikwidują konto. Interfejs na poczta.gazeta.pl posiada opcję usuwania konta pocztowego (samemu można usunąć). Na Onet.pl jest trudno lub się nie da
. W pomocy nic o tym nie ma, wysyłałem do nich maile z prośbą o usunięcie od lutego i nic.
Zawsze możesz "zostawić" konto i nie logować się przez 30-60 dni. Wtedy samo się usunie...
Pozdrawiam, MusK
TOOLS -> ACCOUNT SETTINGS, następnie zaznaczasz konto, które chcesz usunąć i wciskasz na dole REMOVE ACCOUNT.
O to chodziło? Jeśli nie...
Jeśli chcesz usunąć konto pocztowe z serwera...
(np. darmowe na onet, czy wp), musisz sprawdzić w pomocy danego konta, jak usunąć konto z serwera. Na każdym serwerze (przynajmniej na polskich) jest inna procedura kasowania kont. Na przykład na o2.pl wystarczy wysłać maila z loginem i hasłem na pomoc@o2.pl i sami zlikwidują konto. Interfejs na poczta.gazeta.pl posiada opcję usuwania konta pocztowego (samemu można usunąć). Na Onet.pl jest trudno lub się nie da
Zawsze możesz "zostawić" konto i nie logować się przez 30-60 dni. Wtedy samo się usunie...
Pozdrawiam, MusK
- MusK
- Z nami od: 13 lutego 2004, 01:08
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird