nowy Thunderbird 0.7.2 - Bug?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
nowy Thunderbird 0.7.2 - Bug?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.8
zainstalowalem nowego thunderbirda 0.7.2 na starego thunderbirda 0.7.1 i nie mam swoich maili, ani menu, nic nie moge zrobic! a na dole ramka z napisem
menu label="find.label;" accesskey='&find.accesskey;"
co zrobic???/ Help!
menu label="find.label;" accesskey='&find.accesskey;"
co zrobic???/ Help!
- Nessay
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040626 Firefox/0.9.1
Przede wszystkim: nigdy nie instalować jednego programu na inny. Usuń Tb, wyczyść folder instalacyjny i zainstaluj go od nowa.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
Re: nowy Thunderbird 0.7.2 - Bug?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
Nessay pisze:zainstalowalem nowego thunderbirda 0.7.2 na starego thunderbirda 0.7.1 i nie mam swoich maili, ani menu, nic nie moge zrobic! a
Witam
No ludzie to nie bug tylko nieuwaga użytkownika .... ile mozna na tym forum powtarzać [/b]Nie instaluje się nowszej wersji na starą mówiąc jeszcze bardziej łopatologicznie przed zainstalowaniem użyj dodaj usuń programy ( panel sterowania=> dodaj usuń programy )
chyba jakiś nerwowy jestem
Piotr
Nie ma brzydkich kobiet... to tylko źli okuliści
- pmbb
- Z nami od: 12 listopada 2003, 21:13
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113
nessay pisze:tak, tylko strace maile, i ustawienia swoich kont pocztowych.....
nie prawda dane o których mówisz czyli profil są przechowywane w innym miejscu i użycie polecenia dodaj usuń programy nie zagraża twoim mailom zakładkom itd to własnie jedna z ważniejszych zalet tego oprogramowania
czytać czytać i jeszcze raz czytać
Piotr
- pmbb
- Z nami od: 12 listopada 2003, 21:13
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird