Witam,
Przesiadłem się z Kuriera Mozilli na TB 1.0. Wszystko ładnie się zaimportowało. Brakuje mi w TB 1.0 przy tworzeniu wiadomosci opcji wybierania adresów z ksiązki adresowej jako kopii ukrytej. W Mozilli był wybór między "Do" "Kopia" oraz "Ukryta kopia", w TB mam tylko "Do" i "Kopia".
Czy mozna dodać przycisk ewentualnie podmienić "Kopia" na " Ukryta kopia" ?
Wysyłam maile do wielu różnych osób i ręcznie zmienianie z "kopia" na "ukryta" jest męczące. Definiowanie list odbiorców też nie wchodzi w grę.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Andrzej
PS.
Czy w wersji angielskiej też tak jest ?
TB 1.0 i "ukryta kopia" przy tworzeniu wiadomości
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
TB 1.0 i "ukryta kopia" przy tworzeniu wiadomości
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
- andrewj
- Z nami od: 07 czerwca 2004, 20:12
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0
Tak, w angielskiej wersji też tak jest.
Można wpisując ręcznie odbiorców ustawić w pierszym polu BCC i po dodaniu jednego kontaktu następny będzie też wymieniony jako BCC.
Inny sposób, dotyczacy dodawania adresów z kontaktów to, po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy na osobie pojawia się menu kontekstowe a w nim m.in.: add to TO field, add to CC field, add to BCC field Chyba mniej wygodne niż osobny przycisk chociaż w sumie nie trzeba co chwila myszką na dół listy zjeżdżać
Można wpisując ręcznie odbiorców ustawić w pierszym polu BCC i po dodaniu jednego kontaktu następny będzie też wymieniony jako BCC.
Inny sposób, dotyczacy dodawania adresów z kontaktów to, po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy na osobie pojawia się menu kontekstowe a w nim m.in.: add to TO field, add to CC field, add to BCC field Chyba mniej wygodne niż osobny przycisk chociaż w sumie nie trzeba co chwila myszką na dół listy zjeżdżać
- Lucek
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
pryzcisk ukryta kopia (nie wiem czy jest wersja PL, niemniej dziala z tb pl):
http://www.extensionsmirror.nl/extthund ... _0.0.1.xpi
http://www.extensionsmirror.nl/extthund ... _0.0.1.xpi
- duke_leto
- Z nami od: 09 czerwca 2004, 08:31
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird