Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Witajcie, dziękuję.
Domyslam się, że nie jest to popularny sposób zajmowania się korespondencją, ale dla mnie to jest ważny składnik pracy intelektualnej poprzez listy. Chodzi o to, aby podczas czytania jak najmniej rozpraszać uwage techniką. Sposób już (jak pisałem) mam wyćwiczony w oparciu i Outlook'a i Treepad'a. Problem jest taki: czy da się to implementować w MT?
Edycja... rzeczywiście list otwiera mi się jednak (mimo ustawienia html) w edytorze tekstowym, to po pierwsze, a po drugie gdybym nawet już coś zakreslił, to sie chce zapisać ze zmienionym nagłówkiem, więc juz wypada ze swojego miejsca w kolejnosci. Czyli jednak jeszcze nie ma "hulaj dusza". Ale, ale, nie o "hulanie" przecież mi tutaj chodzi , tylko o technologię przydatną do zaawansowanego praktycznego wykorzystania. Czynność, która dla papieru jest normalnością, tutaj zgłaszam jako postulat - rozszerzenie, które na "klik" czyni tekst w liście (otrzymanym) otwartym html-em i go później (samą treść listu) utrwala poprzez zapisanie.
Pozdrawiam ciepło
Mietek