Witam!
Mam mały problem: chciałbym abu Thunderbird kolorował mi mail'e w zależności od nadawcy. Ustawiłem sobie taki filtr, który sprawdza czy nadawca istnieje w książce adresowej i jeśli tak to żeby go miał etykietę np. PRACA. Wszystko fajnie ale nie koloruje wszysktich ludzi, tzn. przychodzą mi maile od kumpli i niektórych koloruje, innych nie!!!!!
Co mogę zrobić??
Dodam jeszcze, że mam filtr rozdzielający mail'e do różnych folderów w zależności od konta pocztowego (mam dwa)
POMOCY !!!!!
Kolory etykiet - PROBLEM !!
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Kolory etykiet - PROBLEM !!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0 (ax)
We ride together
We die together
Bad Boys for life...
We die together
Bad Boys for life...
- cueman
- Z nami od: 21 listopada 2004, 18:33
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0 (ax)
Czy on sprawdza w filtrze "Nadawca istnieje w książce zdresowej" według mail'a czy według nazwy w książce ??
I czy jeśli sprawdza według nazwy czy można ustawić żeby sprawdzał według e-mail'a ???
I czy jeśli sprawdza według nazwy czy można ustawić żeby sprawdzał według e-mail'a ???
We ride together
We die together
Bad Boys for life...
We die together
Bad Boys for life...
- cueman
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.3) Gecko/20040910 Mnenhy/0.7.0.0
A nie możesz dać Nadawca : Zawiera : <tutaj adres email> ?
Połączenia PKP prosto z sidebaru: http://dziedzic.org/pkpanel/
- nikdo
- Z nami od: 20 lutego 2003, 16:30
Mogę, ale ja potrzebuję ten filtr dla 40 osób !!
To trochę dużo roboty, myślałem że można prościej.
To trochę dużo roboty, myślałem że można prościej.
We ride together
We die together
Bad Boys for life...
We die together
Bad Boys for life...
- cueman
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird