Do thunderbirda ktos mnie namowil, zreszta jak i do firefoxa. Mialam wczesniej mozille, wiec zawierzylam "dobrej firmie"...
Co do thunderbirda - nie odbiera mi poczty starej (pisalam o tym...) albo odbiera i "zjada" ;), nowa odbiera jak mu sie chce. Wyslac nie da sie z dwoch kont, a po moim "majstrowaniu" juz z ani jednego.
Co do firefoxa- niby ok... ale ostatnio okno zaczelo mi "latac" po ekranie :), jakies dziwne zjawisko, po prostu czasami cos drga...
Moze ustawienia sa zle, moze ja cos zle robie... Ale chyba o to chodzi, zeby zwykly, prosty czlowiek mogl sobie skonfigurowac i uzywac programow tak, jak potrzebuje? Zeby rozwiazania mozna bylo osiagnac intuicyjnie albo metoda prob i bledow... A ja tak nie potrafie w tych przypadkach.
Po co komu wiec te dwa programy? Bo ja trace sily a tak chcialam ich uzywac, wierzylam w nie a one mi robia taki numer... :)
B.
rozmyslania - jesli OT to przepraszam...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
rozmyslania - jesli OT to przepraszam...
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
- Bolderik
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050221 Firefox/1.0.1
ja nigdy nie mialem zadnych problemow ani z FF, ani z TB. jesli chodzi o tego pierwszego to trudno powiedziec co u Ciebie sie dzieje. za malo informacji. w temacie TB to na 80% zle go skonfigurowalas.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird