MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

rozmyslania - jesli OT to przepraszam...

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

rozmyslania - jesli OT to przepraszam...

Postautor: Bolderik » 21 lutego 2005, 22:29

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0

Do thunderbirda ktos mnie namowil, zreszta jak i do firefoxa. Mialam wczesniej mozille, wiec zawierzylam "dobrej firmie"...

Co do thunderbirda - nie odbiera mi poczty starej (pisalam o tym...) albo odbiera i "zjada" ;), nowa odbiera jak mu sie chce. Wyslac nie da sie z dwoch kont, a po moim "majstrowaniu" juz z ani jednego.

Co do firefoxa- niby ok... ale ostatnio okno zaczelo mi "latac" po ekranie :), jakies dziwne zjawisko, po prostu czasami cos drga...

Moze ustawienia sa zle, moze ja cos zle robie... Ale chyba o to chodzi, zeby zwykly, prosty czlowiek mogl sobie skonfigurowac i uzywac programow tak, jak potrzebuje? Zeby rozwiazania mozna bylo osiagnac intuicyjnie albo metoda prob i bledow... A ja tak nie potrafie w tych przypadkach.

Po co komu wiec te dwa programy? Bo ja trace sily a tak chcialam ich uzywac, wierzylam w nie a one mi robia taki numer... :)

B.
Bolderik

Postautor: Gość » 22 lutego 2005, 00:11

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050221 Firefox/1.0.1

ja nigdy nie mialem zadnych problemow ani z FF, ani z TB. jesli chodzi o tego pierwszego to trudno powiedziec co u Ciebie sie dzieje. za malo informacji. w temacie TB to na 80% zle go skonfigurowalas.
Gość

Wróć do Klient poczty Thunderbird