Problemy z serwerem o2!!
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Problemy z serwerem o2!!
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0 (ax)
Witajcie!
Czy nie macie czasem problemów z kontami na o2 ??
Bo mi mail'e z tych kont od moich znajomych przychodzą po kilku godzinach nawet!!
Co prawda tak jest od niedzieli, i myślałem że to wina TB ale raczej nie, bo jak wyslę z konta gmail przez TB to dochodzi w minutę, a z konta o2 po 4 godzinach.
Czy nie macie czasem problemów z kontami na o2 ??
Bo mi mail'e z tych kont od moich znajomych przychodzą po kilku godzinach nawet!!
Co prawda tak jest od niedzieli, i myślałem że to wina TB ale raczej nie, bo jak wyslę z konta gmail przez TB to dochodzi w minutę, a z konta o2 po 4 godzinach.
We ride together
We die together
Bad Boys for life...
We die together
Bad Boys for life...
- cueman
- Z nami od: 21 listopada 2004, 18:33
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
mysle ze poczta na tlenie jest jedna z gorszych. moj tb tez nie odbiera od razu mejli z o2. nie podoba mi sie ona.
nobody will ever need windows & ie
- neo007
- Z nami od: 05 lutego 2005, 17:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.8b2) Gecko/20050223 MultiZilla/1.8.0.1d Mnenhy/0.7.1
coś dziwne rzeczy tu słysze. Mam kilka adresów e-mail, z tego mój główny jest na tlenie i nie zauważyłem żadnych problemów, a korzystam z poczty naprawdę często - żadnego timeouta i innych problemów. Mam szybkie łącze (1,5Mbit/s) i pocztę ściąga i wysyła mi z max szybkością.
Jedyną sprawą która może powodować problemy to mogłyby być spięcia na linii tlen.pl <-> TpNET albo własne problemy z oprogramowaniem czy sprzętem...
Jedyną sprawą która może powodować problemy to mogłyby być spięcia na linii tlen.pl <-> TpNET albo własne problemy z oprogramowaniem czy sprzętem...
- Adrianer
- Moderator
- Z nami od: 15 maja 2002, 17:37
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Adrianer pisze:coś dziwne rzeczy tu słysze. Mam kilka adresów e-mail, z tego mój główny jest na tlenie i nie zauważyłem żadnych problemów, a korzystam z poczty naprawdę często - żadnego timeouta i innych problemów. Mam szybkie łącze (1,5Mbit/s) i pocztę ściąga i wysyła mi z max szybkością.
wow, ale masz wyjechane lacze. byc moze to nasza wina, ale inne serwerki tego nie powoduja - mysle ze wian lezy posrodku (poza tym z taka predkoscia, to na pewno chodzi duuuuuuuuzo szybciej - szybciej o 1500000/160 = 93,75 raza
nobody will ever need windows & ie
- neo007
- Z nami od: 05 lutego 2005, 17:15
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
Adrianer pisze:coś dziwne rzeczy tu słysze. Mam kilka adresów e-mail, z tego mój główny jest na tlenie i nie zauważyłem żadnych problemów, a korzystam z poczty naprawdę często - żadnego timeouta i innych problemów. Mam szybkie łącze (1,5Mbit/s) i pocztę ściąga i wysyła mi z max szybkością.
u mnei tez dziala, ale moi znajomi skarza sie, ze przychodza ode mnie listy opoznione.
- Gość
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird