Menu
Menu, Ustawienia trybu offline:
Zrobilem to tak:
Czy wysłać niewysłane wiadomości po przejściu do trybu online?
Czy pobrać wiadomości do przeglądania offline podczas przechodzenia do tego trybu?
Menedżer profili, tworzenie nowego profilu. Komunikat informujący o przeznaczeniu profili:
Wybralem rozwiazanie zaproponowane przez burleska
piotrek84 pisze:Taka operacja: lewoklik na głównym folderze konta -> Menu Edycja -> Właściwości folderu
W oryginale przy zaznaczeniu konta w menu Edycja pojawia sie Properties..., a klikniecie nan przenosi do ustawien konta. Zmienilem wiec z Wlasciwosci konta na Wlasciwosci...
piotrek84 pisze:Wyświetlanie -> Użyj następujących ustawień podczas wyświetlania wiadomości zawierających zwykły tekst oraz cytaty -> Styl
Jest: Pogrubiona
Propozycja: Pogrubiony
ale widze, że w Suite też jest rodzaj żeński, co troche nie pasuje.
Jesli bym to zmienil, to w innych miejscach interfejsu pojawilo by sie:
Czcionka: Pogrubione
Wiec tego nie ruszylem...
nikdo pisze:a... i jeszcze w oknie narzędzia > filtrowanie wiadomości > dziennik filtru
raz mamy filtrów a raz filtru trzeba by się zdecydować (IMO powinna być l.pojedyncza)
W danym przypadku chodzi o l. mnoga, bo tych filtrow wiadomosci mozna ustawic sobie kilka (ja mam 7), a dziennik zbiera informacje o ich wszystkich.
Cleriic pisze:Narzędzia -> Importuj
Nie wiem jak jest w wersji angielskiej, ale przypuszczam że są to wspólne podpowiedzi, w takim przypadku podpowiedzi powinny być bardziej ogólne.
W wersji angielskiej jest tak samo, i chyba narazie tak to zostawie bo nie mam pomyslu jak mozna to uogolnic...