grupy dysk. offline
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
grupy dysk. offline
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.5) Gecko/20041108 Firefox/1.0
Czy jest w TB odpowiednik funkcji 'synchronizuj wszystkie' z OutlookExpress?
Dzieki temu za jednym kliknieciem moznabylo pobrac nowe emaile z wszystkich kont pocztowych i nowe wiadomosci (razem z trescia) z grup dyskusyjnych. Zwlaszcza chodzi mi o te grupy dyskusyjne. Bo mozna co prawda klikac na kazda subskrypowana grupe prawym i wybrac >wlasciwosci>tryb offline>pobierz teraz, ale jesli mam 10 grup to jest bez sensu. Czy nie da sie tego procesu zautomatyzowac?
Dzieki temu za jednym kliknieciem moznabylo pobrac nowe emaile z wszystkich kont pocztowych i nowe wiadomosci (razem z trescia) z grup dyskusyjnych. Zwlaszcza chodzi mi o te grupy dyskusyjne. Bo mozna co prawda klikac na kazda subskrypowana grupe prawym i wybrac >wlasciwosci>tryb offline>pobierz teraz, ale jesli mam 10 grup to jest bez sensu. Czy nie da sie tego procesu zautomatyzowac?
- m4rcin
- Z nami od: 16 stycznia 2005, 18:33
Re: grupy dysk. offline
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
A bez rozszerzeń: Plik -> Tryb offline -> Pobierz/Synchronizuj.
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803
m4rcin pisze:Jakos nie widze Tryb offline -> Pobierz/Synchronizuj (?)
Hm... Chyba trzeba wybrać Tryb offline przy instalacji. Tylko dziwię się, że mimo to masz zakładkę Tryb offline we właściwościach grup...?
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird