autor: manieKMP » 17 grudnia 2006, 18:41
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0
Trzeba go utworzyć np. notatnikiem i zmienić mu po tym rozszerzenie na css zamiast txt, wsadzić/utworzyć go do katalogu chrome, który jest w katalogu profilu TB i FF. Wiesz chyba gdzie się znajdują katalogi profili? (C:\Documents and Settings\[użytkownik]\Dane aplikacji\[Thunderbird lub Mozilla\Firefox\]\Profiles\[ciąg_znaków].default\chrome\).
PS. Katalog Dane aplikacji jest standardowo ukryty, więc albo w opcjach windy odkryjesz pliki/katalogi ukryte, albo użyjesz do tego Total Commander'a (w nim też trzeba ustawić by pokazywał rzeczy ukryte), możesz też w explorerze wpisać ścieżkę (powinno Ciebie po tym przenieść do tego miejsca bez przestawiania w opcjach windy), czyli skopiuj/wpisz do paska adresu okna (chodzi mi tu o okno w systemie nie w przeglądarce, czyli tak jak dostajesz się do dysku/partycji, np. wybierając "Mój komputer", otwiera się okno i masz w górnej części pasek adresu) C:\Documents and Settings\[użytkownik]\Dane aplikacji i wciśnij Enter (słowo użytkownik zamień na nazwę swojego profilu jaki utworzyłeś w systemie). Chyba nie zagmatwałem wypowiedzi i jest w miarę czytelna/ zrozumiała.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2006, 18:54 przez
manieKMP, łącznie zmieniany 1 raz