Oznaczanie wiadomości gwiazdką
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Oznaczanie wiadomości gwiazdką
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0
Witam,
mam pytanie - czy jest możliwość ustawienia konfiguracji programu tak, by po zaznaczeniu danej wiadomości gwiazdką - wiadomość automatycznie zostaje przenoszona na górę?
Dodam, że ustawione mam sortowanie wg gwiazdek, są posortowane, lecz po dodaniu nowej/odznaczeniu - wiadomość zostaje w tym samym miejscu na liście, nie przenosi się.
Funkcja ta działała w Windows Live Mail (flagi).
mam pytanie - czy jest możliwość ustawienia konfiguracji programu tak, by po zaznaczeniu danej wiadomości gwiazdką - wiadomość automatycznie zostaje przenoszona na górę?
Dodam, że ustawione mam sortowanie wg gwiazdek, są posortowane, lecz po dodaniu nowej/odznaczeniu - wiadomość zostaje w tym samym miejscu na liście, nie przenosi się.
Funkcja ta działała w Windows Live Mail (flagi).
- Gold1s
Odp: Oznaczanie wiadomości gwiazdką
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0
Pozwolę sobie podbić temat.
- Gold1s
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:49.0) Gecko/20100101 Firefox/49.0
Może lepiej utworzyć folder wyszukiwania zawierający tylko pocztę z gwiazdką, natomiast w Inboksie sortować po dacie przyjścia lub po nieprzeczytanych.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
No właśnie zależy mi na tym, by wszystko było w 1 miejscu.
Bo zawartości takiego folderu nie da się wtedy wyświetlić na górze odebranych wiadomości (tak aby były zaraz nad wiadomościami, oddzielone jakąś kreską, czy coś)?
Bo zawartości takiego folderu nie da się wtedy wyświetlić na górze odebranych wiadomości (tak aby były zaraz nad wiadomościami, oddzielone jakąś kreską, czy coś)?
- Gold1s
Podbijam.
- Gold1s
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird