Witam,
Poproszę o informację, w jaki sposób zrobić, żeby od razu po dodaniu konta pocztowego IMAP w nowo zainstalowanym Thunderbirdzie została pobrana z serwera CAŁA zawartość konta pocztowego na komputer stacjonarny?
Pozdrawiam,
Pobranie całej zawartości konta pocztowego na komputer PC
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Pobranie całej zawartości konta pocztowego na komputer PC
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:48.0) Gecko/20100101 Firefox/48.0
- Momik
- Z nami od: 13 października 2016, 16:44
Odp: Pobranie całej zawartości konta pocztowego na komputer
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0
Witam
Czy ktoś mógłby pomóc rozwiązać ważny problem taki jak w temacie?
Pozdrawiam
Czy ktoś mógłby pomóc rozwiązać ważny problem taki jak w temacie?
Pozdrawiam
- Momik
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:68.0) Gecko/20100101 Firefox/68.0
Może POP3 i nieusuwanie kopii z serwera.
Jak dla mnie IMAP zrobi sobie mapkę i pobierze minimum i resztę z otwieraniem maili.
Jak dla mnie IMAP zrobi sobie mapkę i pobierze minimum i resztę z otwieraniem maili.
Moz://a w innych językach pisze:
___________ ¡Moz://a zorro de fuego! ___________ Moz://a raposa de fogo!
- krystian3w
- Z nami od: 01 grudnia 2017, 15:27
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:75.0) Gecko/20100101 Firefox/75.0
Dzień dobry,
Właśnie chodzi o to, że kiedy posiadamy skonfigurowaną skrzynkę przez protokół IMAP to chcę posiadać całą zawartość mojej poczty w Folderach na komputerze stacjonarnym, a nie tylko część poczty z serwera IMAP.
Kopia poczty może być w Thunderbirdzie, ale może też być zachowana w czymś innym.
Ważne, żeby to była kopia, a nie że kiedy nie ma połączenia z internetem to nie ma dostępu do wiadomości w folderach Thunderbirda.
Chcę zwyczajnie posiadać moją pocztę na komputerze.
Pozdrawiam,
Momik
Właśnie chodzi o to, że kiedy posiadamy skonfigurowaną skrzynkę przez protokół IMAP to chcę posiadać całą zawartość mojej poczty w Folderach na komputerze stacjonarnym, a nie tylko część poczty z serwera IMAP.
Kopia poczty może być w Thunderbirdzie, ale może też być zachowana w czymś innym.
Ważne, żeby to była kopia, a nie że kiedy nie ma połączenia z internetem to nie ma dostępu do wiadomości w folderach Thunderbirda.
Chcę zwyczajnie posiadać moją pocztę na komputerze.
Pozdrawiam,
Momik
- Momik
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird