Witam,
Problem, z którym się borykam dotyczy dodawania haseł do kont mailowych. Przy tworzeniu kont nie dodawałem hasła i wpisywałem hasła ręcznie przy każdym uruchamianiu programu. Próbuję znaleźć opcję w ustawieniach pozwalającą dodać hasło, lecz nie mogę znaleźć. Wpisanie zapytania o dodanie hasła do istniejącego konta mailowego w programie Thunderbird odsyła mnie tylko do instrukcji jak założyć konto, albo jak edytować listę haseł. W moim wypadku lista haseł jest pusta. W pomocy do programu znalazłem tylko jak dodać hasło główne. Czy istnieje bardziej sensowny sposób rozwiązania problemu niż usuwanie kont i zakładanie ich na nowo?
Dodawanie haseł do kont e-mail
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Dodawanie haseł do kont e-mail
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:54.0) Gecko/20100101 Firefox/54.0
- fizyk89
- Z nami od: 10 lipca 2017, 14:33
Odp: Dodawanie haseł do kont e-mail
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0
Jeżeli hasło nie jest zachowane w programie, przy każdym pobraniu poczty pojawia się komunikat Wprowadź hasło użytkownika „xxx” na serwerze „pop.yyyyyy.com”:, poniżej którego jest checkbox Użyj Menadżera haseł, aby zachować to hasło. Zaznaczenie go powoduje zapisanie hasła w Menadżerze.
To chyba jest metoda dość sensowna, logiczna i tak oczywista, że nikt jeszcze o to nie pytał, ani nie wysilał się, by pisać do tego instrukcję.
To chyba jest metoda dość sensowna, logiczna i tak oczywista, że nikt jeszcze o to nie pytał, ani nie wysilał się, by pisać do tego instrukcję.
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Odp: Dodawanie haseł do kont e-mail
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:54.0) Gecko/20100101 Firefox/54.0
Dziękuję, A ja osioł przekopałem wszystkie możliwe miejsca w menu. Dziękuję bardzo 
- fizyk89
- Z nami od: 10 lipca 2017, 14:33
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird