Witam,
ostatnio chciałem uruchomić filtrowanie po treści jednak nie mogę takiej opcji wybrać w filtrach. W "Wyszukaj wiadomość" mam taką opcję. Na forach wszędzie znajduję info że powinna być taka opcja w filtrach. Stąd moje pytanie: dlaczego u mnie jej nie ma?
Wersja TB to 60.2.1 (64bity) na Ubuntu 18.041 LTS.
Z góry dziękuję za pomoc.
Filtrowanie wiadomości po treści
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Filtrowanie wiadomości po treści
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0
- morthan
- Z nami od: 04 stycznia 2019, 11:06
Odp: Filtrowanie wiadomości po treści
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:66.0) Gecko/20100101 Firefox/66.0
To IMAP czy POP3?
Jak IMAP to przeszukiwanie pełnotekstowe treści wiadomości przez Thunderbird jest dostępne tylko w wiadomościach zsynchronizowanych. W wiadomościach niezsynchronizowanych – pobrane są tylko nagłówki – Thunderbird przeszukuje tylko nagłówki.
Jeszcze powinna być tam wybrana opcja "Szukaj również w wiadomościach nieprzechowywanych lokalnie".
Jak IMAP to przeszukiwanie pełnotekstowe treści wiadomości przez Thunderbird jest dostępne tylko w wiadomościach zsynchronizowanych. W wiadomościach niezsynchronizowanych – pobrane są tylko nagłówki – Thunderbird przeszukuje tylko nagłówki.
Jeszcze powinna być tam wybrana opcja "Szukaj również w wiadomościach nieprzechowywanych lokalnie".
- dexter
- Moderator
- Z nami od: 02 października 2004, 21:30
Odp: Filtrowanie wiadomości po treści
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0
Tak w szybkim wyszukiwaniu jest taka opcja, niestety w filtrach jej nie ma.
Mimo wszystko dexter dzięki twojej odpowiedzi zrozumiałem o co chodzi.
Szybka instalacja dodatku Show All Body Parts i opcja Treść pojawiła się w filtrach.
Wielkie dzięki za pomoc.
Temat do zamknięcia.
- morthan
- Z nami od: 04 stycznia 2019, 11:06
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird