MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

oznaczanie wiadomości flagą

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

oznaczanie wiadomości flagą

Postautor: iSebik » 08 października 2020, 09:31

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_3) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15

Cześć

próbowałem znaleźć odpowiedz na forum ale nie udało mi się może źle podszedłem do tematu i przekierujecie mnie w odpowiednie miejsce.

Pracujemy na protokole IMAP i potrzebuje wskazówek gdzie znajdę informacje (gdzie mam zmienić) w plikach źródłowych aby każda instalacja programu pocztowego firmie miała zaimplementowane te same wartości flag aby komputery pracujące w innej lokalizacji pokazywały te same oznaczenia i w drugiej.

Widziałem coś takiego że jak flagowałem wiadomości w komputerze A w lokalizacji A po chwili pojawiały się w lokalizacji A na komputerze B oraz w lokalizacji X na komputerze Z było to samo. Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam
Seba
iSebik

Z nami od: 08 października 2020, 09:15

Odp: oznaczanie wiadomości flagą

Postautor: iSebik » 08 października 2020, 16:42

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_3) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/13.1.1 Safari/605.1.15

Dobra zrobiłem to na około ale nie udało.

Kolejny problem na jaki natrafiłem to synchronizacja nagłówków na IMAP trwa to dość długo i szukam rozwiązania
iSebik

Z nami od: 08 października 2020, 09:15

Wróć do Klient poczty Thunderbird