MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Problem z otwarciem podfolderów w w skrzynce odbiorczej.

Tematy specyficzne dla klienta poczty Mozilla Thunderbird

Moderator: Pomocy?!

Problem z otwarciem podfolderów w w skrzynce odbiorczej.

Postautor: ASHYDRO » 24 marca 2025, 13:11

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/134.0.0.0 Safari/537.36

Witam.

Mam problem z podfolderami w skrzynce odbiorczej. Dodkładnie to po uruchomieniu komputera jak co rano w firmie w skrzynce odbiorczej w TB nie widać w ogóle wiadomości a i przy każdym podfolderze widnieje dopisek INBOX ....... Jak naprzykład wcześniej był folder KOWALSKI to teraz jest INBOX KOWALSKI i nie można w ogóle go otworzyć.
Dodam że wiadomości do głównego folderu skrzynki odbiorczej dochodzą bez problemu i są widoczne, wysyłać pocztę także można bez kłopotu.

Wersja TB to 128.8.1esr. Próbowałem skorzystać z opcji NAPRAW FOLDER ale nic kompletnie się nie dzieje po potwierdzeniu tej opcji. Tak samo próbowałem skorzystać z opcji TRYB ROZWIĄZYWANIA PROBLEMÓW i także zero efektów.

Co może być przyczyną tego stanu rzeczy i jak przywrócić funkcjonowanie folderów?
Pozdrawiam.
ASHYDRO

Z nami od: 24 marca 2025, 12:55

Odp: Problem z otwarciem podfolderów w w skrzynce odbiorczej

Postautor: krystian3w » 24 marca 2025, 13:39

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Android 13; Mobile; rv:136.0) Gecko/136.0 Firefox/136.0

Spróbować możesz skasować pliki msf na zamkniętym TB i może po otwarciu się naprawią foldery.
Moz://a w innych językach pisze:
___________ ¡Moz://a zorro de fuego! ___________ Moz://a raposa de fogo!
krystian3w

Z nami od: 01 grudnia 2017, 15:27

Odp: Problem z otwarciem podfolderów w w skrzynce odbiorczej

Postautor: ASHYDRO » 25 marca 2025, 07:03

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/134.0.0.0 Safari/537.36

Problem rozwiązany. Okazało się że leży po stronie serwera. Nie wiem dokładnie co ale informatyk dał radę. Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam.
ASHYDRO

Z nami od: 24 marca 2025, 12:55

Wróć do Klient poczty Thunderbird