Znikające maile
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Znikające maile
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
Miesiąc temu przeszedłem na Firefoxa i Thunderbirda. I z tym drugim mam kłopoty. Walczę z ustawieniami i poddaję się . Po pięciu dniach od pobrania wiadomości z folderów "Odebrane" znikają maile. Po prostu rano są, wieczorem ich nie ma. Żeby było śmieszniej zainstalowałem ten sam program w pracy. Tam jest wszystko OK. Żaden mail nie zniknął. jedyna różnica to system - w pracy W98, w domu ME. Czy kogoś coś takiego trafiło ?
- Maćko
znikające maile
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.7) Gecko/20040803 Firefox/0.9.3
Mam, Nod 32. Tyle, że on działa natychmiast, a nie po 5-ciu dniach. A maile znikają bez względu na to, czy był podejrzany załącznik, czy nie.
- Maćko
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7) Gecko/20040514 Mnenhy/0.6.0.101
a nie masz czasem w rozwijalnej liście nad nagłówkami maili wybrane 'z ostatnich 5 dni' ? Jeśli tak, to wybierz 'Wszystkie' i powinno być ok
nikdo
nikdo
Połączenia PKP prosto z sidebaru: http://dziedzic.org/pkpanel/
- nikdo
- Z nami od: 20 lutego 2003, 16:30
znikające maile
Wielkie dzięki. Skleroza !!! Po instalacji wyłączyłem pasek wyszukiwania, żeby zwiększyć okna główne. Zapomniałem, namieszałem i teraz zawracam ludziom głowę. Szukam w Opcjach i Konfiguracjach kont, a zapomniałem, że przed wyłączeniem paska zostawiłem na opcji pokazuj do 5 dni. Jeszcze raz dziekuję. Moja wdzięczność jest tym większa, że "wcięło' mi bardzo ważną wiadomość. A ona sobie cały czas na swoim miejscu cichutko siedziała. Pozdrawiam !
- Maćko
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird