Witam
Chciałem się dowiedzieć, czy da się jakoś w opcjach ustawić pojawianie ikony w zasobniku systemowym w Thunderbirdzie (mam wersję 0.8). Ewentualnie, czy istnieją jakieś rozszerzenia, które umożliwiają taki myk, bo co by nie patrzeć, jest to dość przydatne, a przy kilkudziesięciu mailach dziennie, ciężko mi co chwilę sprawdzać w Thunderbirdzie, czy coś nowego nie przyszło...
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Ikona z powiadomieniem o nowej wiadomości w zasobniku syst?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Ikona z powiadomieniem o nowej wiadomości w zasobniku syst?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
- pitbull82
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10
cos mi sie zdaje, ze to jakis bug jest - wlasnie przeszedlem z wersji 0.7 na 0.8 i pierwsze, co mi sie w oczy rzucilo, to wlasnie brak powiadomienia o poczcie w trayu i niedzialajace filtry...ktos moze to skomentowac?
- Audiopain
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040707 Firefox/0.9.2
Heh, czyli to bug?
Bo ja miałem wersję 0.7.x ale przez moment i nie pamiętam koperta sie pojawiała. W każdym razie 0.7.x mi nie odpowiada, bo tam każde konto ma własne foldery i nie da się tego łatwo zmienić.
Dlatego zainstalowałem tego 0.8 tylko znoof z tym zasobnikiem jest problem :/
Bo ja miałem wersję 0.7.x ale przez moment i nie pamiętam koperta sie pojawiała. W każdym razie 0.7.x mi nie odpowiada, bo tam każde konto ma własne foldery i nie da się tego łatwo zmienić.
Dlatego zainstalowałem tego 0.8 tylko znoof z tym zasobnikiem jest problem :/
- pitbull82
• Strona 1 z 1
Wróć do Klient poczty Thunderbird