MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Najlepsze Kompozytory www

Inne tematy społeczności związanej z MozillaPL.org

Moderator: Pomocy?!

Postautor: Archer » 22 grudnia 2003, 21:02

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007

Domel, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę i czy robisz to celowo, ale nagminnie piszesz słowo kłótnia przez "u", choć żaden proces zachodzący w języku polskim nie wskazuje na to, żeby taka pisownia została kiedyś przyjęta w standardach RJP (http://www.rjp.pl/). W ogóle ostatnio opuszczasz się pod względem ortografii.
Na razie twoje posty negatywnie przechodzą walidację ;)
"To, co musiałeś odkryć samodzielnie, zostawia w twym umyśle ścieżkę, którą w razie potrzeby możesz pójść jeszcze raz." Georg Christoph Lichtenberg
Archer

Z nami od: 21 maja 2003, 23:41

Postautor: Domel » 22 grudnia 2003, 21:17

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.4; MultiZilla v1.5.0.2j) Gecko/20030624

Archer pisze:W ogóle ostatnio opuszczasz się pod względem ortografii.

Nie opiszczam sie zawsze taki bylem :)
Nie chce sie powtarzac ale juz kilkanascie razy pisalem ze jestem dysortografem i naprawde nie mam wplywu na to bledy ort. no chyba ze ktos z Was napisze dodatek sprawdzajacy pisownie w formularzach :D
Domel

Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10

Postautor: Archer » 23 grudnia 2003, 00:02

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007

Czyli czekamy na sto drugą rzecz, którą (będzie) można zrobić w Mozilli :lol:
"To, co musiałeś odkryć samodzielnie, zostawia w twym umyśle ścieżkę, którą w razie potrzeby możesz pójść jeszcze raz." Georg Christoph Lichtenberg
Archer

Z nami od: 21 maja 2003, 23:41

Postautor: wariat » 05 lutego 2004, 01:20

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113

Wojciech pisze:Pewnie tak... Ale jak widzę dass zamiast daß, to robi mi się tak samo niedobrze, jak na widok rzułwia. :D
Ale wróćmy do rzeczy: Co to jest ten Crimson? Jak byłem młodszy, był taki zespół "King Crimson" ale to chyba nie to... 8)

Wow cuz za nagla zmiana akcji... :)
Crimson Editor ... edytor tekstowy z kolorowaniem skladni i wodotryskami. http://www.crimsoneditor.com/
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
wariat

Z nami od: 09 maja 2002, 20:01

Poprzednia

Wróć do Inne