Prosze o pomoc
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Prosze o pomoc
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Neostrada Plus 5.6)
cześć wszystkim , od jakiegoś czasu mam neostrade a wcześniej łączyłem się przez zwykły modem , ale teraz gdy jestem na necie cały czas włanczają mi się jakieś strony których nie chce, nawet jak nic nie robie a komp jest włączony to same się włanczają , cały czas mam pełno wirusów w tempolary internet files . mam system antywirusowy pande ale to mic nie pomaga , sorki że zawracam głowe i z góry dziękuje za pomoc.
- Dawid_Żywiec
- Z nami od: 10 lipca 2004, 08:14
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.6) Gecko/20040113 MultiZilla/1.6.3.0e
przestań korzystać z MSIE 6.0 a zacznij z Mozilli lub Firefoxa
PS: wątek do zamknięcia i /dev/null?
PS: wątek do zamknięcia i /dev/null?
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Win 9x 4.90)
Załaduj sobie FF, Mozilla chyba jak dla Ciebie zbędna, FF lepiej się sprawdzi i po kłopocie. Masz tam blokowanie wyskakujących okienek min. Poza tym defragmentuj dysk itp... Komputer powinien lepiej chodzić.
- Marta:-)
- Z nami od: 05 lutego 2004, 13:45
• Strona 1 z 1