Witam.
Mam taki mały problem. Chcę ściągnąć dość duży plik (855 MB) z jednego serwera (nie FTP), oczywiśćie moje łącze to Neostrada 128, więc czas ściągania jest dosyć konkretny i przy największej szybkości będzie to jakieś 17 godzin. Nie ma problemu, żeby zostawić kompa włączonego tak długo, ale boję się, że w którymś momencie TPSA przerwie łącze i będę musiał zaczynać od nowa. Chciałem więć użyć DAP`a, jednak wiele witryn (rónież ta) ma jakieś blokady na zasysanie DAP`em. Uwidacznia sie to w sposób następujący: DAP łączy się, zaczyna sciągać jakieś 300 Kb, po czym występuje jakiś błąd. Czy jest jakaś możliwość zmiany opcji DAPa, żeby serwery się nie "pluły", albo czy jest jakiś alternatywny program, który rozwiąże mój problem?
Z góry dziękuję za pomoc.
czy jest jakaś alternatywa dla DAP`a?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
czy jest jakaś alternatywa dla DAP`a?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6) Gecko/20040113
- Cloud81
Re: czy jest jakaś alternatywa dla DAP`a?
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.7) Gecko/20050414 Firefox/1.0.3
Od dosyć dawna używam http://www.freedownloadmanager.org/ wraz z Firefoksem i zawsze sobie radził z pobieraniem. Nawet w przypadku stron piszących żeby nie używac takich programów...
Wybierz Firefoksa i podbij Internet! 
- Cleriic
- Moderator
- Z nami od: 09 stycznia 2004, 16:04
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050516 Firefox/1.0.4 (MOOX M1)
A ja przenoszę do Inne, bo to nie bardzo ma związek z tematyką forum, a już na pewno nie z Serwisem MozillaPL.org.
Pamiętaj obywatelu: WTYCZKI TO NIE TO SAMO, CO ROZSZERZENIA!
WinXP SP2
WinXP SP2
- Olhado/256
- Moderator
- Z nami od: 26 września 2002, 09:47
• Strona 1 z 1