Na razie twoje posty negatywnie przechodzą walidację
Najlepsze Kompozytory www
Moderator: Pomocy?!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007
Domel, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę i czy robisz to celowo, ale nagminnie piszesz słowo kłótnia przez "u", choć żaden proces zachodzący w języku polskim nie wskazuje na to, żeby taka pisownia została kiedyś przyjęta w standardach RJP (http://www.rjp.pl/). W ogóle ostatnio opuszczasz się pod względem ortografii.
"To, co musiałeś odkryć samodzielnie, zostawia w twym umyśle ścieżkę, którą w razie potrzeby możesz pójść jeszcze raz." Georg Christoph Lichtenberg
- Archer
- Z nami od: 21 maja 2003, 23:41
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.4; MultiZilla v1.5.0.2j) Gecko/20030624
Archer pisze:W ogóle ostatnio opuszczasz się pod względem ortografii.
Nie opiszczam sie zawsze taki bylem
Nie chce sie powtarzac ale juz kilkanascie razy pisalem ze jestem dysortografem i naprawde nie mam wplywu na to bledy ort. no chyba ze ktos z Was napisze dodatek sprawdzajacy pisownie w formularzach
- Domel
- Z nami od: 14 kwietnia 2002, 19:10
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20031007
Czyli czekamy na sto drugą rzecz, którą (będzie) można zrobić w Mozilli 
"To, co musiałeś odkryć samodzielnie, zostawia w twym umyśle ścieżkę, którą w razie potrzeby możesz pójść jeszcze raz." Georg Christoph Lichtenberg
- Archer
- Z nami od: 21 maja 2003, 23:41
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.6) Gecko/20040113
Wojciech pisze:Pewnie tak... Ale jak widzę dass zamiast daß, to robi mi się tak samo niedobrze, jak na widok rzułwia.![]()
Ale wróćmy do rzeczy: Co to jest ten Crimson? Jak byłem młodszy, był taki zespół "King Crimson" ale to chyba nie to... 8)
Wow cuz za nagla zmiana akcji...
Crimson Editor ... edytor tekstowy z kolorowaniem skladni i wodotryskami. http://www.crimsoneditor.com/
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
• Strona 2 z 2 • 1, 2