[Info] I Ty możesz zostać Wielkim Bratem!
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
[Info] I Ty możesz zostać Wielkim Bratem!
Przeglądarka: Inna
Myślę, że niektórych może zainteresować mój mały projekt, związany z antyphishingiem w FF2. Na razie wszystko jest opisane tylko po angielsku; napiszę w tym wątku (o ile będę miał taką możliwość
), kiedy przygotuję także polską wersję opisu.
- BartZilla
- Z nami od: 21 stycznia 2008, 16:34
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; PL; rv:1.8.1.2pre) Gecko/20070111 SeaMonkey/1.1
O, Konqueror nam się zarejestrował
Gratulujemy i zapraszamy do rzeczowej dyskusji. 
Masz pytanie? Tu są odpowiedzi 
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
Re: [Info] I Ty możesz zostać Wielkim Bratem!
Przeglądarka: Inna
BartZilla pisze:Myślę, że niektórych może zainteresować mój mały projekt, związany z antyphishingiem w FF2. Na razie wszystko jest opisane tylko po angielsku; napiszę w tym wątku (o ile będę miał taką możliwość), kiedy przygotuję także polską wersję opisu.
Dla informacji wszystkich zainteresowanych - zgodnie z obietnicą przygotowałem także polską wersję opisu projektu. Napiszę w tym wątku (o ile będę miał taką możliwość
- BartZilla
- Z nami od: 21 stycznia 2008, 16:34
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14
Znowu Konqueror z tą swoją spiskową teorią dziejów. Powtórzę to co już kiedyś pisałem: jeśli ktoś jest wystarczająco rozgarnięty to wyłączy antyphishing i po sprawie. Mogę się założyć, że na co dzień korzystasz z wyszukiwarki Google i również w ten sposób podajesz im informacje, czego szukasz. Nie widzę w tym nic groźnego, w końcu Google z tego żyje.
Poza tym wielu ludzi instaluje (często nieświadomie) różne śmieciowe toolbary, które są o wiele gorszymi spyware'ami niż antyphishing w Firefoksie. To tyle.
Poza tym wielu ludzi instaluje (często nieświadomie) różne śmieciowe toolbary, które są o wiele gorszymi spyware'ami niż antyphishing w Firefoksie. To tyle.
Pytaj w taki sposób, w jaki oczekujesz odpowiedzi.
- Tens
- Z nami od: 28 września 2006, 18:09
• Strona 1 z 1