Witam
Mój firefox coś dziwnie się zachowuje - otóż przy otwieraniu niektórych stron bądź przy wchodzeniu na konkretne (zawsze te same) podstrony niektórych stron www, wyskakuje mi okienko zatytułowane "firefox.exe - błąd aplikacji" i w treści to słynne "Instrukcja spod xxxxx odwołuje sie do pamięci pod adresem yyyyyy. Pamięć nei może być "read". Czy klikam ok czy anuluj, firefox (wszystkie jego otwarte sesje) zamyka się. Co może być przyczyną?
Dzięki
Wykładanie się firefoksa
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Wykładanie się firefoksa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7
- redscorpion
- Z nami od: 19 września 2005, 10:28
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8b5) Gecko/20051006 Firefox/1.4.1
Przyczyn może być dużo. Może być syf w systemie, błędna instalacje Firefoksa, błąd w programie lub zupełnie coś innego. Sprawdź czy działa normalnie z nowym profilem.
- rafalzaq
- Z nami od: 22 sierpnia 2005, 15:41
Re: Wykładanie się firefoksa
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; GNU/Linux i686; pl; rv:1.8b4) Gecko/20050918 Firefox/1.4
redscorpion pisze:[...]otóż przy otwieraniu niektórych stron bądź przy wchodzeniu na konkretne (zawsze te same) podstrony niektórych stron www, wyskakuje mi okienko zatytułowane
Człowieku no to podaj adresy tych stron, co my wróżki jakieś czy co?
Stef
Czasami coś napiszę na stef.log
- Stef
- Moderator
- Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony