co myslicie o tej stronie.. czy dobrze dziala ?
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
co myslicie o tej stronie.. czy dobrze dziala ?
Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
Hmm a co myslicie o nowym serwisie bubbler.pl ? Bylo o nim pisane w metro, niektorzy twierdza ze ma pare bledow.
- mists
- Z nami od: 18 lipca 2006, 23:44
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1b1) Gecko/20060710 Firefox/2.0b1
Poza błędami w kodzie (71 sztuk to już nie parę... w tym rewelacyjne tepe="text/javascript") jest jeden solidny. Banalne graficznie menu które nie działa przy wyłączonym js - jak dla mnie żenada...
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060620 Firefox/1.5.0.4 Flock/0.7.1
Serwis jak serwis ale można się usmiechnąć jak sie w kod zajrzy, bynajmniej nie z tego że na tabelkach tylko np. z:

- Kod: Zaznacz cały
<body bgcolor="#FFFFFF">
<!--
<div>
<h1>bubbler, wymiana, zamiana, wymiany, wymiany internetowe, aukcje, aukcje internetowe, wymiana ksiązek, wymiana filmów, wymiana usług, wymiana wprzedmiotów, wymiana ubrań, wymiana gier, wymiana komiksów, podręczniki szkolne, artykuły biurowe, AGD, RTV, DVD, ubrania, odzież, ubranka dziecięce, zabawki<h1>
</div>
-->
[...]
<!--
<div>
<h2>bubbler, wymiana, zamiana, wymiany, wymiany internetowe, aukcje, aukcje internetowe, wymiana ksiązek, wymiana filmów, wymiana usług, wymiana wprzedmiotów, wymiana ubrań, wymiana gier, wymiana komiksów, podręczniki szkolne, artykuły biurowe, AGD, RTV, DVD, ubrania, odzież, ubranka dziecięce, zabawki<h2>
</div>
-->
</body>
Czasami coś napiszę na stef.log
- Stef
- Moderator
- Z nami od: 16 kwietnia 2004, 11:05
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1b1) Gecko/20060710 Firefox/2.0b1
widziałem widziałem - wesołe - ciekawe kiedy google go wywalą 
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
- Tomek
- Moderator
- Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony