MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Dlaczego strona nie chce mi dzialac?

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Dlaczego strona nie chce mi dzialac?

Postautor: kala_xDD » 15 września 2007, 13:14

Przeglądarka: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)

Od kilku tygodni strona epuls.pl nie chce mi dzialac. :cry:
Zawsze wszystko bylo ok, a teraz nagle gdy chce wejsc na ta stronke w ogóle sie nie laduje.
Myslalam ze to tak u wszystkich, ale nie tylko u mnie stronka nie chce mi sie ladowac i nie dziala. :cry: :cry:
Jesli ktos wie co zrobic aby ta strona się ładowała to bardzo prosze o pomoc.
Pzdr. Kala_xDD

O rady takze prosze na mój numer GG:
[cenzura]
kala_xDD

Postautor: Tomek » 15 września 2007, 13:50

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6

1. e-puls ma za słabe serwery - i stąd te problemy. Jest to problem powtarzający się od lat. Jak widać - twórcy e-puls mają po prostu głęboko gdzieś użytkowników swojego rewelacyjnego serwisu (przed chwilą sprawdzałem - strona się ładuje)
2. a co zrobić żeby się ładowała? to już pytanie do twórców e-puls
3. A może ktoś po prostu zablokował ci dostęp do niej (przez jakiegoś beniamina lub inny program....)??
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator

Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Postautor: Grzegorz » 15 września 2007, 23:01

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; pl-PL; rv:1.8.1.6) Gecko/20070723 Ubuntu/7.10 (gutsy) Iceweasel/2.0.0.6

Jeszcze taka ogólna uwaga, co do tymczasowo nie dostępnych stron - w takich przypadkach możesz otworzyć kopię z Google Cache czy co tam preferujesz. Przeczytaj Jak odwiedzić stronę, która jest w tej chwili niedostępna?
GnuPG. Podpisuję własne wypowiedzi. | TrueCrypt. Ufam kryptografii, nie państwu. | Tor. Dbam o swoją prywatność. | OTR. Moje rozmowy nie są podsłuchiwane.

Załóż konto lub kup domenę WWW z linka polecającego: http://www.hekko.pl/?ref=34295
Grzegorz
Moderator

Z nami od: 15 kwietnia 2007, 12:33

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony