MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Brak zawartosci strony i bledy w konsoli ...

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Brak zawartosci strony i bledy w konsoli ...

Postautor: Sytams » 01 grudnia 2007, 10:44

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9a6) Gecko/20070629 GranParadiso/3.0a6

Witam

mam taki problem mianowicie pewien program do nauki algorytmow i programowania jest zrobiony jako strona html i wszystkie przegladarki ze stajni Mozilla nie dzialaja ... w konsoli podaja takie bledy

ObrazekObrazek

Pod IE dziala ... nawet moglbym przebolec korzystania z tego gowna ale nie dziala do konca otwieranie sie animacji ... po rozpoczeciu animacji tekst pojawia sie w tym samym polu bez zmiany rozmiaru tej animacji co powoduje ze tekst jest nie widoczny .... ( Pod sulution explorer widac ze w trzecim rzedzie tego pola jeszcze cos jest ...
Obrazek

prosze o szybka pomoc bo mam sprw w poniedzialek a tylko to moze mnie uratowac ...

dziekuje i serdecznie pozdrawiam
Sytams

Postautor: Tomek » 03 grudnia 2007, 09:28

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9b1) Gecko/2007110904 Firefox/3.0b1

pewnie już za późno (w końcu to dziś masz sprawdzian...) ale prawie niemożliwe jest odpowiedzenie na twój problem bez źródła strony. Poza standardową odpowiedzią że aplikacja jest schrzaniona.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Tomek
Moderator

Z nami od: 19 sierpnia 2004, 06:52

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony