Witam,
Napotkałem nie mały problem przy projekcie strony www. Mianowicie gdy uruchomię ją w przeglądarce firefox wszystko jest ok. Natomiast gdy uruchomię (nie zamykające przeglądarki) jeszcze raz przeglądarkę firefox i otworzę tę stronę to pojawia się szare tło ginie pasek nawigacji. Totalna magia.
http://ex-ist.pl/klienci/APEKS2010/
Można samemu przetestować. Na innych przeglądarkach jest wszystko ok.
Może przedstawię moje spostrzeżenia:
- gdy wyrzucę animacje (menu z kamieniem FLASH) z pierwszej strony to działa poprawnie. Jest to dość dziwne. gdyż na dalszych stronach też są elementy flash.
- wykorzystuje również SHADOW BOX (Java) więc może jakiś konflikt jest. - jednak gdy to usunę to i tak się wiesza.
Powoli kończą mi się pomysły.
Nietypowe zawieszenie przeglądarki
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Nietypowe zawieszenie przeglądarki
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.6) Gecko/20100625 Firefox/3.6.6
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2010, 15:34 przez dexter, łącznie zmieniany 1 raz
Powód: Przenoszę wątek do odpowiedniego działu.
Powód: Przenoszę wątek do odpowiedniego działu.
- ex-ist
Odp: Nietypowe zawieszenie przeglądarki
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:2.0b1) Gecko/20100630 Firefox/4.0b1
Firefox 4.0 Beta 1 Pod Linuksem, bez problemu otwieram 2 okna przeglądarki w nich tą stronę, animacja jak najbardziej obecna. Jaką wersję Firefoksa masz? być może jeszcze bez rozdzielenia przeglądarki od flash-a (co dodano o ile pamiętam w 3.6.6) , ten coś "nawala"
ps miejsce tego tematu moim zdaniem jest tu viewforum.php?f=2
edit: widzę że masz 3.6.6....... zatem albo Coś w becie 4 na to pozwala albo Linuks.
editowy ps jaką masz wersję flasha? takowy jest dość zabugowany i bez najnowszej nie ma co sprawdzać czy działa czy nie.
ps miejsce tego tematu moim zdaniem jest tu viewforum.php?f=2
edit: widzę że masz 3.6.6....... zatem albo Coś w becie 4 na to pozwala albo Linuks.
editowy ps jaką masz wersję flasha? takowy jest dość zabugowany i bez najnowszej nie ma co sprawdzać czy działa czy nie.
Strzeżonego backup strzeże
- sig
- Z nami od: 22 maja 2010, 09:44
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony