MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

kolejne problemy :)

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

kolejne problemy :)

Postautor: qrack » 03 sierpnia 2002, 16:22

Przeglądarka: -

hmmm, mam 2 problemy :)
nie wiem czy juz pojawily sie na forum, jesli tak to sorry, natym forumm jestem nowy :)

1 problem jest taki, ze czasem bez powodu gdy nacisne klawisz , np Mozilla sie wylacza, a np teraz podczas pisania tego posta nagle wlaczyl sie kompozytor stron, wlasciwosci strony, zakladki itp.

2. problem jest taki, ze gdy klikam na jakis element strony, pojawia sie wokól niebieska obwodka.

z gory dzieki za odp :)
qrack

Re: kolejne problemy :)

Postautor: GmbH » 04 sierpnia 2002, 13:10

Przeglądarka: -

qrack pisze:1 problem jest taki, ze czasem bez powodu gdy nacisne klawisz , np Mozilla sie wylacza, a np teraz podczas pisania tego posta nagle wlaczyl sie kompozytor stron, wlasciwosci strony, zakladki itp.

Prawdopodobnie wykonałeś jakiś gest myszką, sprawdź czy masz ustawione gesty - Edycja->Preferencje->Zaawansowane->Gesty... Tam możesz wybrać klawisz myszki który będzie odpowiedzialny za obsługę gestów...

qrack pisze:2. problem jest taki, ze gdy klikam na jakis element strony, pojawia sie wokól niebieska obwodka.

A klikasz może z klawiszem CTRL? Bo jeśli tak to Mozilli zaznacza cały blok. Np. Jak ci się uda kliknąć w miejscu gdzie zaczyna się tabela <table> to Mozilla zaznaczy cała tabelę...
GmbH

Z nami od: 30 stycznia 2002, 22:38

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony