MozillaPL.org - polskie centrum Mozilli

Główne menu:

Skaner mks - nigdy więcej!

Dyskusje na temat standardów WWW i zgłoszenia stron niedziałających poprawnie w przeglądarkach z rodziny Mozilli (w tym Mozilla Firefox)

Moderator: Pomocy?!

Skaner mks - nigdy więcej!

Postautor: arsmageddon » 27 października 2003, 16:41

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20030925

Na poczatku (jakieś 1,5 roku temu) strona Mks-a tak na prawdę obsługiwała tylko przez IE.
Jakież było moje miłe zaskoczenie, gdy ostatnio - poszukując "kija" na szwendające się w sieci wirusy wszedłem na skaner-on line i okazało sie, że Mozia radzi sobie ze wszystkim. Zainstalowałem kontrolki ActiveX przeskanowałem dysk. Ha! Pięknie.
Od tego czasu Mozilla systematycznie generuje błędy i się zamyka, czasem wogóle bez ostrzeżenia, w dodatku, nie ma reguły na jakiej stronie.
Wywaliłem pliki związane ze skanerem, przeinstalowałem Mozie i niestety nic to nie pomogło :-?
I szto diełat?
Pozdrawiam
arsmageddon
arsmageddon

Z nami od: 29 listopada 2002, 10:50

Postautor: Archer » 28 października 2003, 00:23

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.4) Gecko/20030624

Lupka, lupka lupka!!!
Szukaj, szukaj, szukaj!!! :evil:

http://mozillapl.org/forum/viewtopic.php?p=18332#18332

Musiałeś ewidentnie czegoś nie usunąć reinstalując Mozillę, albo za problem nie odpowiada MKS - bo problem z MKSem mam obcykany od A do Z - tyle z nim walczyłem.
"To, co musiałeś odkryć samodzielnie, zostawia w twym umyśle ścieżkę, którą w razie potrzeby możesz pójść jeszcze raz." Georg Christoph Lichtenberg
Archer

Z nami od: 21 maja 2003, 23:41

Postautor: arsmageddon » 12 listopada 2003, 18:53

Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; pl-PL; rv:1.5) Gecko/20030925

lupka, lupką - a problem trochę inny - więc może lupka powiększająca?
pomogło przeinstalowanie - ale dopiero z ręcznym czyszczeniem rejestru :(
Pozdrawiam
arsmageddon
arsmageddon

Z nami od: 29 listopada 2002, 10:50

Wróć do Standardy WWW i źle działające strony