Nie wiem czy to zdarza się tylko mnie ale po istalacji Mozilli 1.5PL straciłem dostęp, przez www, do konta na Onecie.
Na stronie logowania grzecznie wpisuję adres i hasło, niestety strona się jedynie przeładowuje i otrzymuję to co na początku (tyle że z pustymi polami). Żadnego komunikatu, nic.
Na MSIE jest OK.
Poprzednio miałem Mozillę 1.2.1 (odinstalowałem)
Nie żebym się czepiał, ale wkurzy mnie to z lekka.
Jakby ktoś miał jakąś elegancką teorię wyjaśniającą ten przypadek będą wdzięczny ?
Poczta - Onet - Mozila 1.5
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Poczta - Onet - Mozila 1.5
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
- zgr
- Z nami od: 21 listopada 2003, 17:19
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
Gdzieś to już było na forum...
Miałem podobną przypadłość z ONET ale rozwiązała się sama. Nie wiem co było źle. Prawdopodobnie nie wylogowałem się z konta, tylko zamknąłem stronę a potem było coś namieszane z ciasteczkami... Zamiast logować wrzucało mnie na stronę logowania bez komunikatu o powodzeniu/niepowodzeniu.
Może to bug, może to wina Onetu. Nie wiem, ale podobny obiaw jak u ciebi i mnie męczył.
Miałem podobną przypadłość z ONET ale rozwiązała się sama. Nie wiem co było źle. Prawdopodobnie nie wylogowałem się z konta, tylko zamknąłem stronę a potem było coś namieszane z ciasteczkami... Zamiast logować wrzucało mnie na stronę logowania bez komunikatu o powodzeniu/niepowodzeniu.
Może to bug, może to wina Onetu. Nie wiem, ale podobny obiaw jak u ciebi i mnie męczył.
Pozdrawiam,
At124
At124
- At124
- Z nami od: 22 września 2002, 21:31
Przeglądarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.5) Gecko/20031007
Jest tak.
Wyrezałem wszystkie ciasteczka z onetu.
Odblokowałem ciasteczka z witryny onet.pl
(nigdy ich jednak nie blokowałem !!!).
I kupa !
Jedyny widoczny efekt jest taki, że po przeładowaniu strony logowania pozostaje mi wpis adresu maila (hasło znika).
Będę wdzięczny ....
Wyrezałem wszystkie ciasteczka z onetu.
Odblokowałem ciasteczka z witryny onet.pl
(nigdy ich jednak nie blokowałem !!!).
I kupa !
Jedyny widoczny efekt jest taki, że po przeładowaniu strony logowania pozostaje mi wpis adresu maila (hasło znika).
Będę wdzięczny ....
- zgr
- Z nami od: 21 listopada 2003, 17:19
• Strona 1 z 1
Wróć do Standardy WWW i źle działające strony